NieuwsSterkDarts

Angelo Balsamo en Lincy Gloudemans winnen Overijssel Darts Championship 2024!

Op de zaterdagmiddag deden 140 spelers mee in de WRZV Hallen in Zwolle.

Balsamo wint Overijssel Darts Championship 2024!
Angelo Balsamo heeft voor een verrassing gezorgd door in de WRZV Hallen overtuigend het Overijssel Darts Championship 2024 op zijn naam te schrijven. In de finale won Balsamo van de gemotiveerde Balsamo met 5-1 van Arjan Konterman. Halve finaleplaatsen waren er voor Daan Beernink en de winnaar van vorig jaar Vincent Kamphuis.
Marco Jansen won de B-ronde door in de finale van Guus Verkammen te winnen.   

Lincy Gloudemans wint damestoernooi in Zwolle
Lincy Gloudemans heeft het Overijssel Darts Championship 2024 op haar naam geschreven. In de finale won Gloudemans met 5-4 van Megan Lucas. Feranie Sjah en Sawina Luttikhuizen haalden de halve finale.
De B-ronde in Zwolle werd gewonnen door Ilona Oosten die Kim Bos versloeg.

Bastiaan van Gelder in 170-club
In de poulefase wist Bastiaan van Gelder een 170-finish te gooien en is daarmee het nieuwste lid van de SterkDarts 170-club!

Dit weekend nog meer darts in Zwolle!
Vanavond vinden in de WRZV Hallen nog het koppeltoernooi plaats. Op zondag is zijn de heren singles en dames singles van het Overijssel Open 2024.
Daarna vindt op 29 en 30 juni het Bulls Darts Sensation 2024 plaats in De Boog in Nijmegen, dat toernooi organiseren we samen met profdarter Jermaine Wattimena.
Op 6 en 7 juli is de Beglium Darts Masters bij Sport Vlaanderen in Brugge. 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!

Aankomende evenementen