AlgemeenNieuws

Wilbert van Veen schrijft Oranjetoernooi Heerjansdam op zijn naam.

39 heren verschenen afgelopen donderdag tijdig aan de wedstrijdtafel om zich in te schrijven voor het Oranje dartstoernooi. Netjes op tijd werd gestart met de poulewedstrijden, om de mannen in vorm te scheiden van de iets mindere goden, waarna het toernooi werd afgespeeld in een knock-out format.

Na de poulewedstrijden was het Wilbert van Veen die heerste. Wilbert toonde aan in goeden doen te zijn en schoof achtereenvolgens Theo Meuldijk, Renaldo van Vugt en Leon Blokker opzij waarna hij in de finale het op mocht nemen tegen Tristan Koedood. Tristan bereikte de finale ten koste van Nick Kasius, Jeremy Dijke en Davey Baan. In de finale stond Wilbert weer scherp, miste weinig en trok met 3-0 de toernooizege naar zich toe.

In de verliezerronde waren het Tim Hulsman en Hans Velthuizen die elkaar in de finale bevochten. Hans had op zijn pad naar de finale Pepijn Verpoorte, Alwin Elst en Fred Verdonk het nakijken gegeven. Tim kende op zijn route geen genade met Ruben Smit, Marco de Graaf en Hans v.d. Giessen. In deze finale moest de laatste leg de beslissing brengen. In de laatste leg was het Tom die met een tripple 1, dubbel 1 finish de winst in de verliezerronde naar zich toetrok.

De hoogste finish kwam ditmaal met 140 uit handen van Davey Baan. Wilbert van Veen liet met 5 stuks de meeste 180 scores noteren. Ook Nick Kasius, Arco Meijer en Ron Kars wisten de maximale score te gooien. Mooie finishes waren er van Martijn Bos met 108, Stefan van Waterschoot 106, Ron Kars 116 en Wilbert van Veen 100.

Ook ditmaal kan de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi en zij bedanken dan ook Wil Dijksman en Agnes Gouman weer voor de prima wedstrijdleiding deze avond.

Aankomende evenementen