wesley plaisier Jan de VormerDeze avond melde er zich 18 deelnemers aan de wedstrijdtafel om de strijd met elkaar aan te gaan op het 4e toernooi. Ook waren er weer 2 “nieuwe” gezichten; Donny Scheurwater en Axel Zwaving, zij werden respectievelijk 2e en 4e in hun poule. Voor Donny betekende dit dus de WR. Twee rondes later stond hij in de halve finale maar liet zich daarin verrassen door Vincent van de Bogaert. Vincent zijn eerst finale WR in deze zomerranking. Hij mocht het hierin opnemen tegen Wesley Plaisier. Vincent verweerde zich dapper maar het krachtsverschil was te groot en Wesley pakte met 5-0 de winst op het 4e toernooi.

jeroen van dieAfgelopen donderdagavond werd in café Havenzicht het 2e toernooi van de zomerranking gespeeld. Net als de eerste maal ging de toernooizege naar Jeroen van Die, die ditmaal in de finale Patrick Le Comte versloeg.

19 heren melden zich ditmaal voor de strijd op de dartbanen waarvan Vincent v.d. Bogaert, Remco Mak, Jeroen van Die, Jaap Dijksman en Remco Oost vroege vorm toonden en als poulewinnaar de winnaarsronde in stapten.

jaap jeroen20 juni en het begin van de zomertoernooien van café Havenzicht. Dit jaar 11 toernooien en daarna de finaledag waarop al het gespaarde prijzengeld word uitgekeerd onder de deelnemers die in de top 32 zijn geëindigd en minimaal 5 keer hebben deelgenomen.
16 deelnemers, waaronder weer een paar nieuwe gezichten op het 1e toernooi wat dan weer mooi verdeeld kon worden in 4 poules van 4.

jeroen van die30 augustus werd de finale van de Havenzicht zomeravond ranking gespeeld. 26 deelnemers hadden zich geplaatst maar omdat er 2 afmeldingen waren konden we precies met 6 poules van 4 starten. In de poules waren het John Cramer, Dennis Zijdemans, Danny Mak, Jeroen van Die, Stefano van Engelen en Marco Los die als poulewinnaar de WR in gingen. Na een bye moest John zijn meerdere erkennen in Jeroen van Die. Daarna was het Stefano die verloor van Jeroen en Jeroen plaatste zich hiermee voor de finale. Zijn tegenstander hierin werd Marco Los, hij versloeg op zijn weg naar de finale achtereenvolgens Jeroen Mulder en Dennis Zijdemans. In de finale was Jeroen weer/nog steeds scherp en met 5-1 versloeg hij Marco.

wilbert van Veen23 augustus en alweer de laatste van 10 toernooien alvorens volgende week het eindtoernooi gegooid word.
Vanavond 24 deelnemers in café Havenzicht wat 6 poules van 4 betekende. Na de poules waren het Wilbert van veen en Stefano van engelen die zich de finale inspeelde. Stefano versloeg achtereenvolgens Jeroen van die, Dennis Zijdemans en Vincent van de Bogaert. Wilbert versloeg op zijn beurt jaap Dijksman, Robert Krijthe en Volan Vaes. In de finale was het Stefano die tot 4-4 nog niet had achter gestaan maar de laatste leg toch aan Wilbert moest laten en zodoende de winst in de finale aan Wilbert moest laten.

jaap dijksman jeroen van dieDonderdag 16 augustus en alweer het voorlaatste toernooi van de café Havenzicht zomeravond cyclus. We waren weer met 21 deelnemers wat 5 poules opleverde met de volgende 5 winnaars; Vincent van de Bogaert, Gertjan van de Ruit, Jeroen van Die, Wilbert van Veen en Wesley Plaisier. Hiervan waren het Jeroen van Die en Wilbert van Veen die de finale bereikte. Jeroen versloeg in de halve finale Wesley en Wilbert won in de andere halve finale van Stefano. In de finale ging het tot 2-2 gelijk op en daarna won Jeroen 3 legs op rij en dus de finale met 5-2.

Stefano van Engelen20 deelnemers op de 8e donderdagavond zomer ranking wat 5 poules van 4 opleverde. Jeroen Mulder, Stefano van Engelen, Jeroen van Die, Marco Los en Simon Aupperlee waren de sterkste in hun poule en werden allen poulewinnaar.

Bij de laatste 8 waren het Simon en Jeroen Mulder die als eerste 2 poulewinnaars tegen elkaar moesten en Jeroen toonde zich de sterkste. Daarna verloor Jeroen van Marco Los en Marco plaatste zich als eerste voor de finale.

wesley blonde schone21 deelnemers op het 7e zomer ranking toernooi in café Havenzicht wat 4 poules van e en 1 van 5 opleverde. Wesley Plaisier, Jeroen van Die, Stefano van Engelen, Dennis Zijdemans en Danny Mak waren de sterkste in hun poule en werden poule winnaar.

Bij de laatste 8 waren het Danny en Dennis die als eerste poulewinnaars tegen elkaar moesten en Dennis toonde zich in deze partij de sterkste. Daarna versloeg Dennis Wilbert van Veen en stond daarmee in de finale. In de finale trof hij Wesley Plaisier die eerder had afgerekend mat Stanley de Vormer en Jeroen van Die. De finale werd een eenzijdige 5-0 overwinning voor Wesley die daarmee het 7e toernooi op zijn naam schreef.

stefano van engelen26 juli en alweer het 6e toernooi van de Havenzicht zomerranking. Met 15 deelnemers een wat mindere opkomst maar het was dan ook 37 graden en niet echt lekker dartweer. Er werd gestart in 3 poules van 4 en 1 poule van 3. De 4 poulewinnaars waren deze keer; Danny Mak, Wilbert van Veen, Stefano van Engelen en Dennis Zijdemans. De finale in de WR ging het dan ook tussen 2 poulewinnaars: Stefano en Dennis. Het was dit keer Stefano die het scherpst was en met 5-3 de finale op zijn naam schreef.