RWB Darts en Dartshop Kattestaart zijn verheugd om mede te delen, dat ze wederom een internationale dartspeler hebben weten te strikken voor het Open Flakkee Singles, die zaterdag 28 december 2019 gehouden zal worden in de kantine van vv SNS te Stad aan ‘t Haringvliet.


BDO topspeler Richard Veenstra uit het Overijsselse Ossenzijl zal deelnemen aan het meest prestigieuze darttoernooi van Goeree-Overflakkee. De 38-jarige Veenstra werd in 2016 derde op de Lakeside World Darts Championship, waar Raymond van Barneveld in het verleden de dartsport op de kaart heeft gezet voor Nederland. Flyers, zoals zijn bijnaam luidt, won in zijn korte dartloopbaan reeds elf internationale titels, waarvan het winnen van de Dutch Open 2019 misschien wel de grootste is.

richard veenstraOok werd Veenstra in 2016 Europees Kampioen met de Nederlandse Selectie, die toen geleid werd door Flakkeeënaar en toenmalig bondscoach John Lokken. Tijdens dit EK in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee won hij niet alleen de titel met het team, maar won hij ook de singles en de koppels (samen met Wesley Harms).


Voor Veenstra is 2019 nu al zijn meest succesvolle, zo won hij in februari dus de Dutch Open, in maart de Isle of Man Classic en in juli de Luxembourg Masters. Daarnaast was hij verliezend finalist op de Isle of Man Open, BDO World Trophy en England Masters. Mede door deze geweldige resultaten kwalificeerde Veenstra zich voor de PDC Grand Slam of Darts, die enkele weken geleden gespeeld werd voor de camera’s van RTL7.


Wilt u kans maken om het op te nemen tegen Richard Veenstra. Schrijf u dan gauw in voor het Open Flakkee 2019, dit kan via www.dartshopkattestaart.nl.
Natuurlijk kunt u ook gewoon een kijkje komen nemen en een handtekening en foto scoren van deze sympathieke internationale topspeler.


Het Open Flakkee 2019 start zaterdag 28 december 2019 om 19:30 uur.

 

foto: Copyright Richard Veenstra