jan de vormer nigel van milligenZondag 26 januari 2020 is het 2e ranking toernooi van dit jaar gehouden in Havenzicht. Er kwamen dit keer in totaal 54 mensen langs de tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren het 45 heren en 9 dames. Omdat het 54 deelnemers waren werd er gelijk in knock-out gespeeld.

In de winnaars ronde hadden we bij de laatste 16 de volgende wedstrijden: Marco Smit tegen Robin Ferdinandus en deze won Marco met 3-1, Bert de Ruiter tegen Jan Karel die Jan won met 3-0, Jaap Dijksman tegen Andy Karel met winnaar Jaap 3-2, Stefano van Engelen tegen Jeroen Gorter gewonnen door Stefano met 3-1, Jeroen van der Beek tegen Wilco Mulder en Jeroen won met 3-2, Patrick Toom tegen Nigel van Milligen gewonnen door Nigel met 3-0, Manuel Marques tegen Mitchell von Schukkmann deze won Manuel met 3-2 en dan Auke Reinders tegen Ben Michels gewonnen door Ben met 3-2.

Dit leverde de volgende 4 kwartfinales op Marco Smit tegen Jan Karel uitslag 2-4, Jaap Dijksman tegen Stefano van Engelen uitslag 2-4, Jeroen van der Beek tegen Nigel van Milligen uitslag 1-4 en Manuel Marques tegen Ben Michels uitslag 4-1.

De halve finales gingen tussen Jan Karel en Stefano van Engelen en deze werd gewonnen door Stefano met 4-2. De 2e halve finale ging tussen Nigel van Milligen en Manuel Marques die door Nigel werd gewonnen met 4-1. Dit leverde dus een finale op tussen Stefano van Engelen en Nigel van Milligen. De finale werd uiteindelijk gewonnen en daarmee ook het 2e toernooi door Nigelvan Milligen met 5-1.

In de verliezers ronde werd de finale gespeeld tussen Rowdy Rook en Ger Verroen. Rowdy bereikte de finale door te winnen van Lorenzo Verroen 3-0, Martijn Bos 3-1, Johnny Monte 3-1 en in de halve finale van Richard de Jong met 3-0. Ger haalde de finale door hetzelfde te doen tegen Shirley Geelen 3-0, Jan Snel 3-0, Remco Oost 3-0 en in de halve finale van Ruud Schipper met 3-0.
De finale werd met 4-2 gewonnen door Rowdy Rook.

In de dames ronde was er 1 wedstrijd voor plaatsing laatste 8. Deze ging tussen Daisy van Driel-Bakker en Ria de Pan. Deze werd met 3-1 gewonnen door Daisy. De kwartfinales gingen tussen Lydia Wouters en Ans Römeling 3-0, Daisy van Driel-Bakker tegen Shirley Geelen 3-0, Michelle Horsten tegen Debbie Bakker van Driel 1-3 en Corrine Karel en Dushi Wouters 1-3.

De halve finale gingen nu tussen Lydia Wouters tegen Daisy van Driel- Bakker 4-0 en Debbie Bakker van Driel tegen Dushi Wouters 0-4. Dit leverde een finale op tussen Lydia Wouters en Dushi Wouters. De finale werd uiteindelijk met 5-4 gewonnen door Lydia Wouters.

Er werd in totaal 33 maal een 180 score gegooid. De meeste werd gegooid door Stefano van Engelen met 5 stuks. Bij de dames werd er ook 1 gegooid door Debbie Bakker - van Driel.

De hoogste finish van de dames kwam op naam van Lydia Wouters met een finish van 88. De hoogste finish van het toernooi kwam met een finish van 160 op naam van Stefano van Engelen.

Het 3e en volgende ranking toernooi wordt gespeeld op zondag 23 februari 2020. We hopen eenieder dan weer te zien en weer in te schrijven.