jeroen schierZondag 11 juni werd bij Agnes & Schier het 4e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking in deze locatie gespeeld. 28 dames en heren melden zich ditmaal welke verdeeld over een zevental poules aan de strijd op de dartsbanen begonnen. Na de poulewedstrijden werden de mannen in vorm gescheiden van de meer recreatief ingestelden en werd het toernooi afgespeeld in een winnaars- en verliezerronde.

Aan de winnaarszijde was het Jeroen van Die die toonde in goeden doen te zijn en ten koste van Stefano van Engelen (3-2), Wesley van Beekum (4-2) en Dennis de Jong (4-0) speelde hij zich de finale in. Tegenstander hierin werd Zereso Zeverboom die te sterk bleek voor Wilko Kattestaart (3-0), Freddy de Geus (4-1) en Marco Los (4-2). In de finale moest Zereso dan toch het hoofd buigen voor Jeroen die met 5-3 de toernooizege naar zich toetrok.

In de verliezerronde was het Roy Moerenhout die de winst naar zich toetrok. Roy was met zijn plaats in de verliezerronde de verrassing van de dag maar winst op Cor de Geus, Schier Gouman en in de finale Menno Angenent brachten hem hierin dan wel de overwinning. Menno was op weg naar de finale nog te sterk geweest voor Joey de Geus, Arjan Versendaal en Danny Mak.

Wesley van Beekum en Bodhi Pijl deelden de hoogste finish met een 138 uitworp. Jeroen van Die bleef op 136 steken, maar met 9x een maximum had hij wel het grootste aandeel in de 23 180 scores die er gegooid werden.

Op zaterdag 1 juli wordt het finaletoernooi gespeeld, de aanvang is 19.00 uur en de deelnemers worden verzocht zich voor 18.45 uur te melden aan de wedstrijdtafel. Alle deelnemers (19) die minimaal driemaal hebben deelgenomen hebben zich geplaatst, wie dat zijn kunt op de stand terugvinden.