nigel petraAfgelopen zaterdag werd bij Agnes & Schier het 3e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking gespeeld. Ditmaal werd er in een 301 dubbel in, dubbel uit, format gespeeld. Een elftal nieuwkomers zorgde ervoor dat het deelnemersaantal op 24 uitkwam die verdeeld over 6 poules aan het toernooi begonnen.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren en de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde zat het spel echt op de wagen. In de winnaarsronde liet Nigel van Milligen weinig liggen, na een bye werd Simon Auperlee met 4-0 uitgeschakeld en onderging Zereso Zeverboom met 4-1 hetzelfde lot. In de finale trof Nigel Boy van Reede. Boy had met 4-1 afgerekend met Stefano van Engelen en met 4-2 Roy Moerenhout het nakijken gegeven. In de finale was Boy echter niet opgewassen tegen het spel van Nigel en met 5-0 ging de toernooizege dan ook naar van Milligen.

In de verliezerronde was het Wesley van Beekum die met de eer ging strijken. Winst op Anjana Bhabvadien, Selina van Deursen en Ben Michels bracht hem in de finale. Tegenstander hierin werd Schier Gouman die er kwam ten koste van Wilco Mulder en Marco Minheere. In deze finale was het Wesley die met 4-1 aan het langste eind trok en daarmee de verliezerronde op zijn naam schreef.

Het volgende toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking wordt op een zondag gespeeld. Op 11 juni kan men zich tot 12.45 uur bij Agnes & Schier aan de Stationsweg in Barendrecht aan de wedstrijdtafel inschrijven.