Allereerst een mededeling van huishoudelijke aard: Het finaletoernooi van de Dartshop Kattestaart “on the Road” ranking bij Agnes & Schier wordt één dag eerder gespeeld. Op zaterdag 1 juli wordt om 19.00 uur met het finaletoernooi begonnen.

Zaterdag 6 mei werd het koppeltoernooi gespeeld, hierbij verschenen 13 koppels aan de ockey. Na de nodige poulewedstrijden werd er zoal gebruikelijk verder gespeeld in een winnaar en verliezerronde. In de winnaarsronde waren het Wesley van Beekum / Zereso Zeverboom die de lakens uitdeelden. Na een bye werden Stefano v. Engelen en Rowdy Rook verslagen. In de finale achtte het duo Roy Moerenhout / Martin Jongejan.

Roy en Martin kamen in de finale ten koste van Arjan Versendaal / Jeroen van Die en Ruud v.d. Spek / Marcel Reinders. In de finale moesten Roy en Martin echter met 4-2 de eer aan Wesley en Zereso laten.

In de verliezerronde waren het Danny Noordijk / Richard v.d. Boogerd die er met de zege vandoor gingen. Achtereenvolgens Agnes & Schier, Anouk Lokum / Selina van Deursen en Menno Angenent / Marco Meijboom werden aan de zegekar gebonden. Menno en Marco versloegen even eerder nog Simon Auperlee / Marco Minheere.

Jeroen van Die gooide met 118 de hoogste finish van de avond terwijl Zereso Zeverboom met 4 stuks de meeste van de 180 scores voor zijn rekening nam.

Het volgende toernooi is op zaterdag 20 mei en ook dan kan men zich tot 18.45 uur inschrijven aan de stationsweg 140 te Barendrecht.