jaap jeroenAfgelopen zaterdag werd het eerste toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking bij Agnes & Schier gespeeld. 24 dames en heren verschenen ditmaal aan de ockey voor de strijd om de punten en de euro’s.

Na de poulewedstrijden waren het Jeroen van Die en Menno Angenent die zich de finale in speelden. Jeroen versloeg Martin Jongejan en Roy Moerenhout terwijl Menno korte metten maakte met Schier Gouman en Wilco Mulder. In de finale hielden beide spelers elkaar tot 3-3 in evenwicht, in de 7e en 8e leg sloeg Jeroen echter toe en bracht daarmee de eindstand op 5-3 in zijn voordeel.


In de verliezerronde waren het Danny Mak en Jaap Dijksman die de lakens uitdeelden. Jordi Kievit, Selina van Deursen en Mike Kaptein vielen ten prooi aan Danny terwijl Marco Minheere, en Wilko Kattestaart het hoofd moesten buigen voor Jaap. In de finale wist Danny nog wel de eerste leg binnen te halen, maar moest hij de volgende vier aan Jaap laten die daarmee de verliezerronde op zijn naam schreef.

De hoogste finish van het toernooi kwam met 160 uit handen van Jaap Dijksman. Van de 8 maximum scores die er gegooid werden namen Gerrit Geelen en Roy Moerenhout met beiden 2 stuks de helft voor hun rekening.

Het volgende toernooi van de dartshop Kattestaart “On the Road” ranking bij Agnes & Schier vindt plaats op zaterdag 6 mei. Die dag wordt er in koppelformaat gespeeld en kan men zich weer tot 19.00 uur inschrijven aan de wedstrijdtafel.