jeroen schierZondag 11 juni werd bij Agnes & Schier het 4e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking in deze locatie gespeeld. 28 dames en heren melden zich ditmaal welke verdeeld over een zevental poules aan de strijd op de dartsbanen begonnen. Na de poulewedstrijden werden de mannen in vorm gescheiden van de meer recreatief ingestelden en werd het toernooi afgespeeld in een winnaars- en verliezerronde.

Aan de winnaarszijde was het Jeroen van Die die toonde in goeden doen te zijn en ten koste van Stefano van Engelen (3-2), Wesley van Beekum (4-2) en Dennis de Jong (4-0) speelde hij zich de finale in. Tegenstander hierin werd Zereso Zeverboom die te sterk bleek voor Wilko Kattestaart (3-0), Freddy de Geus (4-1) en Marco Los (4-2). In de finale moest Zereso dan toch het hoofd buigen voor Jeroen die met 5-3 de toernooizege naar zich toetrok.

nigel petraAfgelopen zaterdag werd bij Agnes & Schier het 3e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking gespeeld. Ditmaal werd er in een 301 dubbel in, dubbel uit, format gespeeld. Een elftal nieuwkomers zorgde ervoor dat het deelnemersaantal op 24 uitkwam die verdeeld over 6 poules aan het toernooi begonnen.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren en de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde zat het spel echt op de wagen. In de winnaarsronde liet Nigel van Milligen weinig liggen, na een bye werd Simon Auperlee met 4-0 uitgeschakeld en onderging Zereso Zeverboom met 4-1 hetzelfde lot. In de finale trof Nigel Boy van Reede. Boy had met 4-1 afgerekend met Stefano van Engelen en met 4-2 Roy Moerenhout het nakijken gegeven. In de finale was Boy echter niet opgewassen tegen het spel van Nigel en met 5-0 ging de toernooizege dan ook naar van Milligen.

Allereerst een mededeling van huishoudelijke aard: Het finaletoernooi van de Dartshop Kattestaart “on the Road” ranking bij Agnes & Schier wordt één dag eerder gespeeld. Op zaterdag 1 juli wordt om 19.00 uur met het finaletoernooi begonnen.

Zaterdag 6 mei werd het koppeltoernooi gespeeld, hierbij verschenen 13 koppels aan de ockey. Na de nodige poulewedstrijden werd er zoal gebruikelijk verder gespeeld in een winnaar en verliezerronde. In de winnaarsronde waren het Wesley van Beekum / Zereso Zeverboom die de lakens uitdeelden. Na een bye werden Stefano v. Engelen en Rowdy Rook verslagen. In de finale achtte het duo Roy Moerenhout / Martin Jongejan.

jaap jeroenAfgelopen zaterdag werd het eerste toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking bij Agnes & Schier gespeeld. 24 dames en heren verschenen ditmaal aan de ockey voor de strijd om de punten en de euro’s.

Na de poulewedstrijden waren het Jeroen van Die en Menno Angenent die zich de finale in speelden. Jeroen versloeg Martin Jongejan en Roy Moerenhout terwijl Menno korte metten maakte met Schier Gouman en Wilco Mulder. In de finale hielden beide spelers elkaar tot 3-3 in evenwicht, in de 7e en 8e leg sloeg Jeroen echter toe en bracht daarmee de eindstand op 5-3 in zijn voordeel.

van genderen moerenhout klAfgelopen zondag werd in de FIO kantine het finaletoernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking gespeeld. 15 spelers begonnen in een poulesysteem aan de strijd. Marco v.d. Kant, Remco Mak, Jeroen van Die en Roy Moerenhout plaatsten zich als poulewinnaar voor de knock-out ronde.

Na de poules versloeg Marco v.d. Kant na Jan van Genderen enigszins verrassend Jeroen van Die in de halve finale. In de finale mocht Marco aantreden tegen Roy Moerenhout die Danny Mak en Remco Mak uitschakelde. In de finale speelde Roy sterk en miste hij weinig wat hem een 6-1 overwinning en de toernooizege opleverde.

jeroen van dieEen ietwat verlaat verslag van het 3e en 4e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” cyclus in de kantine van vv FIOS te Achthuizen. Het was Jeroen van Die die op deze twee toernooien heerste, op toernooi 3 werd in de finale Marco v.d. Kant met 6-3 verslagen op en op toernooi 4 was het Roy Moerenhout die met 6-4 naar de 2e plaats werd gestuurd.

Op het 3e toernooi kwam van Die in de finale door winst op Dennis van Genderen en Danny Mak. Marco v.d. Kant was er gekomen door de uitschakeling van Remco Mak en Roy Moerenhout.

Roy Moerenhout en Corné Groeneveld hebben het 2e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking in vv FIOS op hun naam geschreven. In de finale van het koppeltoernooi versloegen zij Marco v.d. Kant / Remco Mak.

Nadat de poules gespeeld waren werd er verder gespeeld in winnaars en verliezerronde. Aan de winnaarszijde versloegen Roy en Corné achtereenvolgens Corné van Dijke / Justin Oostdijk, Dennis van Genderen / Wilbert Beijen en in de finale dus Marco en Remco.

Afgelopen zaterdag werd in de kantine van vv FIOS het 1e Dartshop Kattestaart “On the road” ranking toernooi bij vv FIOS gespeeld. 28 dames en heren startten in poulesysteem aan de strijd om de euro’s en de ranking punten.

Na de poules waren het Marco v.d. Kant en Roy Moerenhout die zich de finale in speelden. Marco versloeg op weg naar de finale Sander van Oostenbrugge, Danny Mak en Dominique Kudret. Roy was te sterk voor Dennis van Genderen, Remco Mak en Corné Groeneveld. In de finale a het Marco die met 5-3 aan het langste eind trok en het 1e “On the road” toernooi van deze cyclus op zijn naam schreef.

jeroen van dieAfgelopen zondag werd in café Havenzicht te Ridderkerk het 4e toernooi van de Dartshop Kattestaart “On the road ” ranking gespeeld. Net als op het 3e toernooi was het Jeroen van Die die er met de zege vandoor ging, ditmaal werd in de finale Dennis van Genderen verslagen.

Ditmaal werd er in vier poules gestart waarbij het Jeroen van Die, Wilko Kattestaart, Robert Krijthe en Dennis van Genderen waren die al poulewinnaar de winnaarsronde in stapten. Voor Robert Krijthe en Wilko Kattestaart viel daarin echter meteen het doek, Robert verloor van Danny Mak en Wilko ging ten onder tegen Simon Auperlee.

Danny Noordijk en Menno Angenent hebben afgelopen zaterdag het 2e Dartshop Kattestaart “On the Road” ranking toernooi op hun nam geschreven. In de finale versloegen zij het duo Jeroen van Die / Danny Mak.

Ditmaal werd er een koppeltoernooi gespeeld en ook nu werd er in een poulesysteem gestart. Het waren Danny Noordijk / Menno Angenent en Jeroen van Die / Danny Mak die als winnaar uit hun poule kwamen. In de halve finale waren Jeroen / Danny dan te sterk voor Axel Zwaving / Simon Auperlee terwijl Danny en Menno hierin Dennis van Genderen / Marco Minheere versloegen. In de finale ging de strijd gelijk op en moest er een beslissende zevende leg gegooid worden. Het waren Danny en Menno die deze op hun naam wisten te schrijven en die daarmee de toernooizege binnenhaalden.