jaap dijksman daisy van drielOp zondag 17 juni 2019 werd het 8e ranking toernooi van Café Havenzicht gehouden. Deze keer was het de 1e koppel van deze jaargang. Er kwamen in totaal 19 koppel langs de tafel om zich in te schrijven.Er werd gespeeld in 4 poules van 4 en 1 poule van 3 koppels. Het speelsysteem was 501 best of 5.
De eindstanden van de poules was als volgt.

cor ernst jan de vormer 2016Op zondag 26 mei 2019 was de 7e ranking van deze jaar gang. Er kwamen in totaal 3 deelnemers lang de tafel om zich in te schrijven. Van 33 deelnemers waren er deze keer maar 4 dames bij.
Er werd eerst gespeeld1 poule van 5 en 7 poules van 4 om het dan daarna af te maken met de knock out fase.
De eindstanden van de poules waren als volgt:

cor ernst jan de vormer 2016Zondag 5 mei 2019 is alweer het 6e toernooi gehouden van dit jaar. Voor het eerst in Havenzicht werd er een 301 dubbel in dubbel uit gespeeld.
Er kwamen 38 dames en heren langs de tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren het 8 dames.
Er werd begonnen in poules en het waren 2 poules van 5 en 7 van 4 spelers.
De eindstanden van de poules waren:

mitchell gerOp zondag 14 april 2019 is het 5e ranking toernooi gehouden van havenzicht.
Er kamen 45 dames en heren langs de tafel om zicht hiervoor in te schrijven. Hiervan waren het 7 dames. Het toernooi begon met poules m dan afgemaakt te worden in het knock out systeem.

Er was 1 poule van 5 en 10 poules van 4. De winnaars van de poules waren;
Danny van Trijp, Wim Doesburg, Cor Ernst, Jeroen van Die, Leslie de Vormer, Ben Michels, Mitchell von Schukkmann, Nigel van Milligen, Lydia Wouters, Dennis Zijdemans en Mareno Michels.

cor shirleyOp 17 maart is het 4e ranking toernooi gehouden. Er kwamen in totaal 42 dames en heren naar de tafel om zich in te schrijven waarvan 1 alleen het dames toernooi ging gooien.
Er werd gespeeld in 9 poules van 4 en 1 van 5. Van de poules van 4 gingen de nrs 1 en 2 naar de winnaarsronde en van de poule van 5 gingen de eerste 3 naar de winnaarsronde. De andere gingen naar de verliezersronde.

De poule uitslagen waren:

mareno jan 2017Op zondag 14 februari 2019 werd het 3e ranking toernooi gehouden. Er kwamen 40 deelnemers naar de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren het 35 heren en 5 dames. Er werd eerst begonnen in poules. In dit geval waren dat 10 poules van 4. De nrs 1 en 2 van de poules gingen naar de winnaars ronde en de nrs 3 en 4 naar de verliezers ronde.

jan karel jan de vormerOp zondag 27 januari 2019 werd de 2e ranking gespeeld en er kwamen 42 dames en heren naar de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Er werd eerst in poules gepeeld voor we het toernooi afmaakte met het knock out. Er waren 2 poules van 5 en 8 poules van 4 en er werd een best of 3 gespeeld.

De poulewinnaars waren, Nigel Dikhoff, Simon Aupperlee, Stephan Engelmoer, Auke Reinders, Richard de Jong, Tony Buitelaar, Nigel van Milligen, Wilco Mulder, Wim Doesburg en Ruud Schipper. Samen met de nummers 2 en de nummers 3 uit de poule van 5 gaan zij voor de winnaars ronde.

jan corrine karelEr kwamen zich 54 dames en heren aanmelden voor de eerste ranking van dit jaar. Er werd nu gespeeld in 18 poules van 3 spelers en dan gingen de eerste 2 naar de winnaars ronde en de nr 3 naar de verliezers ronde.

Als winnaars kwamen van de poules kwamen tevoorschijn, Stefan Waterschoot, Rowdy Rook, Stefano van Engelen, Jan Karel, Ben Michels, Wilco Mulder, Auke Reinders, Lorenzo Verroen, Ferry de Ling, Ad Kromeich, Ruud Schipper, Richard Broer, Jeroen Kromeich, Ger Verroen, Manuel Marques, Stephan Engelmoer, Robert Krijthe en Ron Willemstein.