lewis barneveldVandaag werden in Sindelfingen de laatste ronden van de German Darts Masters 2012 gespeeld. In de kwartfinale mochten Vincent v.d. Voort en Raymond van Barneveld het tegen elkaar opnemen. Tot 4-4 hielden beide spelers elkaar mooi in evenwicht maar in de laatste twee legs sloeg Barneveld dan toch toe. Ian White schakelde in de volgende partij met 6-5 Robert Thornton uit waarna Adrian Lewis met 6-3 een eind maakte aan het optreden van Tony West. James Wade en Simon Whitlock lieten zich beiden van hun beste kant zien, speelden beiden een 105+ gemiddelde waarbij het Wade was die er met de zege vandoor ging (6-3).

In de halve finale startte White tegen van Barneveld voortvarend en zette Raymond al snel op een 4-1 achterstand. Raymond wist via 2-5 nog terug te komen naar 4-5 maar nadat hij niet bij machte was om vanaf 90 te finishen in de 10e leg klaarde White het karwei. Adrian Lewis maakte in de andere halve finale gehakt van Wade die zijn kruit een ronde eerder blijkbaar verschoten had en nu een 6-1 nederlaag te verwerken kreeg.

In de finale maakte Lewis direct in het begin al het verschil, hij pakte de eerste drie legs en dat verschil wist White niet meer te boven te komen. Aan het eind van het toernooi stond er dan ook een 6-3 stand in het voordeel van Lewis op het scorebord.