peperami gibraltar darts trophyMichael van Gerwen een Benito van de Pas hebben zich gisteren in Gibraltar voor de laatste 16 geplaatst op de Peperami Gibraltar Darts Trophy. Michael van Gerwen versloeg met 6-4 Nick Fullwell en Benito van de Pas was met 6-1 te sterk voor Stephen Bunting. Hiermee zijn zij de enige Nederlanders die nog in het toernooi zitten.

Dyson Parody is de eerste thuisspeler in Gibraltar die zich voor de laatste 16 geplaatst heeft. Dit ging dan helaas wel ten koste van Dirk van Duivenbode (6-3) en Jelle Klaasen (6-5). Vandaag mag Parody het opnemen tegen de Duitser Max Hopp. Hopp versloeg in de eerste ronde Andy Hamilton en had in de 2e ronde een bye door het terugtrekken van Adrian Lewis.

Christian Kist versloeg in de eerste ronde Cristo Reyes met 6-1 maar ging gisteren met 6-2 onderuit tegen Mervyn King. King mag het vandaag opnemen tegen Michael van Gerwen.

Jermaine Wattimena kwam ook door de eerste ronde, hij was met 6-2 te sterk voor Rowby-John Rodriguez. Ook voor Wattimena viel in de 2e ronde echter het doek, Mensur Suljovic was met 6-2 te sterk.

Steve West was in de eerste ronde met 6-4 te sterk voor de Australiër Kyle Anderson, in de 2e ronde moest hij echter met 6-5 buigen voor Dave Chisnall.

Kim Huybrechts mag het vandaag opnemen tegen Benito van de Pas, hij was in zijn eerste partij met 6-4 te sterk voor Michael Rasztovits.