danny noppertNaast de 169 jeugdspelers melden zich afgelopen zondag 422 dames en heren, verdeeld over 74 dames, 143 Heren A en 205 Heren B deelnemers in Den Haag voor deelname aan het NDB Ranking toernooi Open Den Haag. Bij de heren was het Danny Noppert die zich de sterkste toonde met een 2-0 overwinning op Chris Landman in de finale. Bij de dames was het Anca Zijlstra die er met de zege vandoor ging na een 4-2 overwinning op Aileen de Graaf in de finale.

Noppert kam in de finale door overwinningen op o.a. Wouter Vaes, Luuk Boeijnk, Henny v.d. Ster en in de halve finale Gino Vos. Chris Landman haalde de finale ten koste van o.a. Jeffrey Sparidaans, Rowdy Schorremans, Hendrik Tooren en in de halve finale Wesley Harms.

Anca Zijlstra versloeg op eg naar de finale Ans Doets, Karin Kamphorst en in de halve finale Karin Krappen. De Graaf was op weg naar de finale te sterk gebleken voor Sharon Roosen, Vanessa Zuidema en Marjolein Noijens.

Het heren B toernooi werd gewonnen door Iwan Jasbinschek. Iwan was in de finale met 4-1 te sterk voor Lauren van Haperen.

Bij de aspiranten was het Ricardo van der Vloed die de zege pakte ten koste van Gian van Veen. Bij de meisje on Kyana Frauenfelder de finale van Layla Brussel en bij de junioren was het Justin van Tergouw die Wesley Hurrebrink in de finale versloeg.