Official Partners - NDB WinmauDe Nederlandse Darts Bond is verheugd te kunnen mededelen dat het opnieuw een exclusieve sponsorovereenkomst heeft gesloten met Winmau, 's werelds grootste dartsmerk. Winmau is al meerdere jaren official partner van de NDB en dat zal het dan ook voor de komende drie jaar blijven.

"Voortzetting van onze relatie met Winmau was een gemakkelijke beslissing voor ons. Om 's werelds grootse dartsmerk als official partner te hebben is natuurlijk voor de NDB van onschatbare waarde. Zij ondersteunen ons op verschillende manieren. Dit betekent bijvoorbeeld dat het Winmau Blade 4 dartsbord zal worden gebruikt op alle NDB evenementen, waaronder de Dutch Open Darts 2016", aldus Paul Engelbertink, marketingcoördinator van de NDB.

Ian Flack, Sales en Marketing Director van de Winmau, voegde toe: "We genieten van een zeer nauwe samenwerking en een persoonlijke relatie met de NDB. Het is een pro actieve dartsorganisatie die wij graag als partner aan ons verbinden. Neem bijvoorbeeld de Dutch Open Darts, een evenement dat ieder jaar blijft groeien en waar inmiddels meer dan 3.500 darters aan deelnemen. Daarnaast is het één van de belangrijkste en populairste toernooien op de WDF/ BDO kalender. Daar wil je als dartsmerk graag sponsor van zijn.

Alle producten van Winmau zijn verkrijgbaar via de distributeur K-Sport Supply. Email: , telefoon: 0032 3771 3897, website: www.ksportsupply.be