NDB INSTAGRAMDe Nederlandse Darts Bond is verheugd te kunnen mededelen dat het een nieuwe exclusieve sponsorovereenkomst heeft gesloten met Winmau, 's werelds grootste dartsmerk. Winmau is al official partner van de NDB en blijft dit voor de komende drie jaren.

Ook zal het dartsmerk titelsponsor zijn van de Winmau Six Nations Cup 2019 dat in Nederland georganiseerd gaat worden en sponsort zij de livestreams van het Winmau NDB Rankingcircuit. Daarnaast is Winmau een belangrijke sponsor van 's werelds grootste open dartstoernooi; de BAUHAUS Dutch Open Darts.

“Onze goede relatie met Winmau zetten we voort en dat maakt ons blij. We werken nu al meerdere jaren plezierig samen en kunnen altijd rekenen op ondersteuning. Om ’s werelds grootse dartsmerk als official partner te hebben is natuurlijk voor de NDB van onschatbare waarde op vele verschillende niveaus. We willen Winmau heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen, de steun en de plezierige samenwerking,” aldus Paul Engelbertink, marketingcoördinator van de NDB.

Ian Flack, Sales en marketing directeur bij Winmau voegde toe: "De NDB is één van de meest professionele, vooruitstrevende partners waarmee we samenwerken en de sport bevindt zich in geweldige handen bij hen. Ze zoeken altijd naar manieren om te verbeteren en zetten de spelers centraal in alles wat ze doen. We hebben het geluk dat we zo nauw samenwerken met het NDB-team en kijken uit naar een gezamenlijke toekomst."

Het gehele assortiment van Winmau is verkrijgbaar via de distributeur K-Sport Supply. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: +32 3771 3897