NDB DartcounterIn de afgelopen jaren is DartCounter een begrip geworden binnen de Nederlandse dartswereld. Deze darts software is speciaal gemaakt voor darters die hun niveau een boost willen geven en thuis of in het café hun progressie willen bijhouden.

De Nederlandse Darts Bond is verheugd te kunnen melden dat het een samenwerkingsverband is aangegaan met DartCounter. “Wij willen graag alle dartsfans in kaart brengen en er ook zijn voor de ongebonden darters. Door middel van deze samenwerking bieden we een mooi product aan voor onze leden en de ongebonden darters en bouwen we tegelijkertijd een database op van alle dartsliefhebbers in Nederland die we in de toekomst nog beter met allerlei producten en diensten kunnen gaan bedienen,” aldus Paul Engelbertink van de NDB.

“Wij zijn blij met de samenwerking met de Nederlandse Darts Bond en gaan samen met hen kijken hoe we onze software verder kunnen ontwikkelen,” aldus Yorick Knol, DartCounter.

In de komende maanden zullen beide partijen blijven investeren in de gebruiksvriendelijkheid van de software van DartCounter en zullen er verschillende vernieuwingen komen.

Website DartCounter: http://dartcounter.net