LOGO WDF Darts 2016De kaart- en arrangementverkoop voor de WDF Europe Cup Darts 2016 is vandaag van start gegaan. Het Europese kampioenschap darts belooft een spektakel te worden met fantastische wedstrijden en biedt de dartsfans een unieke kans om het Nederlands team te zien strijden tegen andere Europese toppers. Er worden meer dan 30 landen verwacht die allemaal een gooi zullen doen naar de felbegeerde Europese titel. Het evenement zal plaatsvinden van 21 t/m 24 september 2016 in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Wil jij dit internationale topevenement van dichtbij meemaken? Boek dan nu alvast je toegangskaarten. Kaartjes zijn slechts €5,- op woensdag, donderdag en vrijdag en €10,- voor de finaledag die op zaterdag gespeeld zal worden. De wedstrijden beginnen doordeweeks om 13.00 uur en zullen ook ’s avonds plaatsvinden. De finaledag op zaterdag kent een spectaculair podiumprogramma en zal om 12.00 uur van start gaan. Wil jij niets missen en alle dagen aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk ook! Boek dan je Passe Partout voor €20,00.

Vanwege het grote deelnemersveld en internationale fans die meereizen verkopen wij slechts een beperkt aantal tickets per dag. Wil jij niets missen wees er dan snel bij en koop je kaartje vandaag nog! Klik hier om direct te boeken.

Natuurlijk kun je ook overnachten in Hotel Zuiderduin en zijn er verschillende arrangementen te boeken. Zo kun je kiezen tussen het aantal nachten en is het mogelijk een compleet arrangement te boeken inclusief diner. Het hotel is bekend met de dartsport en populair bij de darters en haar publiek. Wees er dus snel bij voordat het hotel volgeboekt is. Klik hier om direct te boeken.
Meer informatie over het EK in 2016 kun je vinden op: www.europecupdarts2016.com