aileen de graaf zeelandAfgelopen weekend werd in Antwerpen de Winmau Open België gespeeld. Traditioneel waren er weer veel Nederlanders naar Antwerpen vertrokken voor deelname. Bij de dames was het Aileen de Graaf die er met de toernooizege vandoor ging, in de finale werd Lorraine Winstanley verslagen. Eerder wist ze ook al af te rekenen met o.a. Rachel Brooks, Magaret Sutton en Silke Lowe.

Samen met Anastasia Dobromyslova wist Winstanley wel het dameskoppeltoernooi op haar naam te schrijven, in de finale versloegen zij Corrine Hammond / Fallon Sherrock.

Bij de heren ging Ross Montgomery er met de titel vandoor, Montgomery versloeg in de finale Kyle McKinstry. Montgomery versloeg eerder o.a. Wesley Harms, Willem Mandigers, Scott Mitchell en Jamie Hughes. McKinstry was in de halve finale te sterk voor Danny Noppert.

Justin van Tergouw en Layla Brussel hebben de Winmau Open België 2016 titels bij de jongens en meisjes gewonnen. Van Tergouw versloeg Gijsbert van Malsen in de finale. Layla Brussel rekende in de eindstrijd af met Quintey Bieman.