Deta deman zuiderduinAfgelopen weekend wist Deta Hedman in Polen zowel de Police Masters 2016 als de Winmau Polish Open 2016 op haar nam te schrijven. Op beide toernooien was Hedman in de finale met 5-4 te sterk voor Aileen de Graaf. Op de Police Masters werd in de halve finale de Tsjechische Jana Kanovska verslagen, Aileen de Graaf versloeg hierin Rachel Brooks. Op de Winmau Polish Open versloeg Hedman in de halve finale Rachel Brooks en was de Graaf te sterk voor de Hongaarse Veronika Ihasz.

Bij de heren gingen de titels naar de Noord Ier Darren Clifford en James Hurell. Hurell versloeg op de Police Masters in de finale Jeffrey Sparidaans met 6-2. Sparidaans was in de halve finale te sterk voor een andere Nederlander, Kay Smeets (5-4). Hurell versloeg in de halve finale Kevin Burness met 5-4.

Op de Winmau Polish Open haalde Kay Smeets wel de finale, maar moest daarin dus het hoofd buigen voor Darren Cliffort. De Duitser Robert Allenstein en de Engelsman Mark Blandford waren de verliezend finalisten op de Winmau Polish Open.