danny noppert juichtAfgelopen weekend werd in het Belgische Waregem de Top of Waregem en de Masters of Waregem gespeeld. Het was Danny Noppert die voor een Nederlandse overwinning zorgdroeg door de Masters of Waregem op zijn naam te schrijven. In de finale versloeg de Fries de Belg Geert de Vos met 3-1 in sets. In de halve finale was Noppert te sterk geweest voor Darius Labanauskas terwijl De Vos te sterk bleek voor Jamie Hughes. Met deze overwinning plaatst Noppert zich meteen voor de Winmau World Masters.

Bij de dames was het Deta Hedman die zich de sterkste toonde, in de finale versloeg zij Aileen de Graaf met 2-0. In de halve finale versloeg De Graaf met 5-2 Anastasia Dobromyslova die een dag eerder de Top of Waregem nog op haar naam had geschreven. Deta Hedman was in de halve finale te sterk voor Anca Zijlstra nadat zij even daarvoor ook Sharon Prins had uitgeschakeld.

Op de Top of Waregem was het Madars Razma die met de eer ging strijken. Met 3-0 werd in de finale Dave Parletti verslagen. Verliezend halve finalisten waren Roger Janssen en Brian Dawson.

Bij de dames ging de overwinning naar Anastasia Dobromyslova die in de finale Rachel Brooks met 2-0 het nakijken gaf. In de halve finale versloeg Brooks Deta Hedman terwijl Dobromyslova Aileen de Graaf uitschakelde.