danny van trijp anjana BhagwandinZaterdagavond 13 oktober stond Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam weer in het teken van een sfeervol mixkoppeltoernooi. Ditmaal mocht de organisatie van HW Darts 17 mixkoppels verwelkomen die van start gingen in de gebruikelijke poulefase, waarin werd bepaald welke koppels zich in de winnaars- of verliezersronde zouden gaan voegen.

In de verliezersronde waren het poulegenoten Ricardo Vrijhof / Karin Huijer en Maikel Prins / Lotte Vendeloo die door wisten te stromen naar de finale en het opnieuw tegen elkaar mochten opnemen.
In de poulefase moesten zij Mike van Duivenbode / Stephanie Verstraeten en Jean-Paul Nettenbreijer / Deborah Evers voor zich dulden, waarna Vrijhof / Huijer na een bye te sterk waren voor Mickey Rakhorst / Cheyenne Woolaway (4-2) en wisten Prins / Vendeloo na een nipte overwinning op Peter Klein / Sheila de Man (3-2) af te rekenen met Quincy den Boer / Ria Petersen (4-0).

Waar Vrijhof / Huijer in de poulefase al met 3-0 wisten te winnen van Prins / Vendeloo drukten zij ook in de finale het krachtsverschil uit. Ditmaal wisten Prins / Vendeloo zichzelf wel op het scorebord te zetten, maar waren zij verder niet bij machten om de wedstrijd tot een spannende finale te brengen. Zodoende waren het Ricardo Vrijhof / Karin Huijer die met een duidelijke 5-1 overwinning de verliezersronde voor zich konden opeisen.

Halve finale:
Ricardo Vrijhof / Karin Huijer 4-2 Mickey Rakhorst / Cheyenne Woolaway
Maikel Prins / Lotte Vendeloo 4-0 Quincy den Boer / Ria Petersen

Finale:
Ricardo Vrijhof / Karin Huijer 5-1 Maikel Prins / Lotte Vendeloo

In de winnaarsronde lag het niveau dicht bij elkaar, hetgeen bijna allemaal spannende wedstrijden opleverden. Daarin wisten Michael van der Veer / Marian Levai en Danny van Trijp / Anjana Bhagwandin zich als beste staande te houden en bemachtigden zij de finaleplaatsen.

Van Trijp / Bhagwandin begonnen direct sterk aan het toernooi en wonnen beide dubbele confrontaties met Berry Herks / Angel Coljé en Nigel Dikhoff / Sabrina Jongenotter, hetgeen zij beloond zagen worden met een vrije ronde. Vervolgens wisten zij net op tijd tweemaal een beslissende laatste leg af te wenden en dirigeerden zij Wesley van Trijp / Julie Koenen (4-2) en Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh (4-2) naar het schrijfbord.

Van der Veer / Levai moesten in hun poule nog Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh voor zich dulden, maar slaagden erin om Peter Klein / Sheila de Man en het spek-en-bonen-koppel Melvin van Hulst / Wesley van Beekum naar de verliezersronde te sturen. In de knock-outfase begonnen zij met een 3-1 overwinning op Berry Herks / Angel Coljé, waarna zij tweemaal een beslissende laatste leg wisten te overleven tegen Zereso Zeverboom / Caitlin Klein (4-3) en Mike van Duivenbode / Stephanie Verstraeten (4-3).

In de finale was het koppel Van der Veer / Levai zichtbaar leeg gestreden en pakten Van Trijp / Bhagwandin met goed spel alle kansen aan die hun werden geboden. Na vijf legs was het pleit dan ook al beslecht en konden Danny van Trijp / Anjana Bhagwandin met een klinkende 5-0 overwinning de 2e editie van de Open Café ’T Hof van Jericho Mixkoppels 2018 op hun naam schrijven en mochten zij de goedgevulde enveloppe met €100,- in ontvangst nemen.

Kwartfinale:
Mike van Duivenbode / Stephanie Verstraeten 4-1 Nigel van Milligen / Shirley Geelen
Zereso Zeverboom / Caitlin Klein 3-4 Michael van der Veer / Marian Levai
Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh 4-0 Jean-Paul Nettenbreijer / Deborah Evers
Danny van Trijp / Anjana Bhagwandin 4-2 Wesley van Trijp / Julie Koenen

Halve finale:
Mike van Duivenbode / Stephanie Verstraeten 3-4 Michael van der Veer / Marian Levai
Wesley Plaisier / Fabienne Romelingh 2-4 Danny van Trijp / Anjana Bhagwandin

Finale:
Michael van der Veer / Marian Levai 0-5 Danny van Trijp / Anjana Bhagwandin

Daarnaast had Danny van Trijp met 4 stuks het grootste aandeel in de 14 gegooide 180’ers, terwijl de hoogste van 152 uit handen kwam van Nigel van Milligen.

hof mixed koppels 2018

Naast de wekelijkse dinsdagavond toernooien zal de organisatie van HW Darts op zondag 28 oktober weer te gast zijn in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam voor ditmaal een weekend moneydarts editie. Om 12:00 uur zullen de deuren geopend worden, waarna om 14:30 uur de wedstrijd Ajax – Feyenoord op groot scherm uitgezonden zal worden. Vervolgens zal om 17:00 uur het toernooi van start gaan in de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij er gestreden zal worden om de minimale 1e plaats van €75,- en de overige prijzen.

Bekijk onze Facebookpagina HW Darts voor alle aanvullende informatie.

Tot dan!