nigel dannyDinsdagavond 3 april was de organisatie van HW Darts weer aanwezig in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam voor het wekelijkse moneydartstoernooi, waarbij men de strijd aan ging om de 1e plek van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 20 deelnemers konden we om klokslag 20:00 uur van start met de gebruikelijke poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde zagen we Patrick van den Boogaard en Dennis Zijdemans terug. Patrick eindigde in zijn poule achter Mareno Michels en Michel van Velzen, maar boven Mark van Kooten, waardoor een 3e plaats restte. In de knock-outfase bleek hij na een bye vervolgens te sterk voor Marco Klomps (4-0) en Stefano van Engelen (4-3), waarna Dennis wachtte in de finale.

Ook Dennis eindigde als 3e in zijn poule voor Melvin van Hulst, maar achter Wesley van Trijp en Daniel Geysendorpher, waarna hij na een vrije loting in twee spannende partijen wist af te rekenen met Mark van Kooten (4-3) en Rowdy Rook (4-2).

In de finale had Patrick het beste van het spel, maar slaagde Dennis er toch in om kleine kansjes voor zichzelf te forceren. Echter wist hij deze niet te verzilveren, waardoor Patrick met een duidelijke 5-0 overwinning de verliezersronde voor zich kon opeisen.

Kwartfinale:
Stefano van Engelen 4-0 Melissa van Puffelen
Patrick van den Boogaard 4-0 Marco Klomps
Rowdy Rook 4-2 Viggo van der Kuijl
Dennis Zijdemans 4-3 Mark van Kooten

Halve finale:
Stefano van Engelen 3-4 Patrick van den Boogaard
Dennis Zijdemans 4-2 Rowdy Rook

Finale:
Patrick van den Boogaard 5-0 Dennis Zijdemans

In de winnaarsronde zagen we poulegenoten Danny van Trijp en Nigel van Milligen een finaleplek afdwingen. Zij wisten in hun poule Stefano van Engelen en Viggo van der Kuijl naar de verliezersronde te sturen, waarna Danny geen mededogen kende met Ricardo van der Vloed (4-1) en Daniel Geysendorpher (5-3) en Nigel op zijn beurt Ricardo Vrijhof (4-2) en Wesley van Trijp (5-2) op zij zette.

In de poulefase was het Danny die met 3-1 zegevierde over Nigel en ook in de finale kwam datzelfde wedstrijdbeeld naar voren. Beide heren verdubbelde het aantal legs, waardoor Danny met een 6-2 overwinning zijn 5e eindzege binnen 6 toernooien kon bijschrijven op het wekelijkse Café ’T Hof van Jericho Moneydartstoernooi en daarmee de rijkstgevulde enveloppe met €75,- in ontvangst kon nemen.

Kwartfinale:
Ricardo van der Vloed 1-4 Danny van Trijp
Mareno Michels 3-4 Daniel Geysendorpher
Ricardo Vrijhof 2-4 Nigel van Milligen
Wesley van Trijp 4-0 Michel van Velzen

Halve finale:
Danny van Trijp 5-3 Daniel Geysendorpher
Nigel van Milligen 5-2 Wesley van Trijp

Finale:
Danny van Trijp 6-2 Nigel van Milligen

Daarnaast had Danny van Trijp met 6 stuks ook het grootste aandeel in de 27 gegooide 180’ers, terwijl de hoogst mogelijk finish van 170 uit handen kwam van Patrick van den Boogaard. Beste dame werd Melissa van Puffelen met een 5e plaats in de verliezersronde.

Aanstaande dinsdag kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven voor het wekelijkse moneydartstoernooi in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam, waarna om 20:00 uur de strijd zal losbarsten om de minimale 1e plek van €75,- en de overige prijzen.

Bekijk onze website www.hw-darts.nl voor alle aanvullende informatie.

Tot dan!