In het kader van onze uitbreiding naar Rotterdam presenteren we via deze weg onze eerste nieuwe locatie, genaamd Café ’T Hof van Jericho. Een welbekende horecagelegenheid waar sinds jaar en dag darten al centraal staat en een feestelijke sfeer kenmerkend is.

We starten op dinsdagavond 7 november met ’T Hof van Jericho Moneydarts in navolging van de in de zomer georganiseerde moneydartstoernooien. Met winnaars als Peter Klein, Nigel van Milligen, Toon Greebe, Zereso Zeverboom, Ferry Wennekes, Jurgen Watson, Brian Raman, Danny van Trijp en Mike van Duivenbode waren dit niveautechnisch perfecte trainingsavondjes en aan ons de taak om hier op voort te borduren.

poster 1e hof moneydarts

Er zal op deze avonden worden afgetrapt in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij de winnaar met minimaal €75,- naar huis zal gaan. Helaas is het door competitiewedstrijden in de locatie niet altijd mogelijk om het toernooi iedere dinsdag te houden, dus adviseren we jullie de datums goed in de gaten te houden. Voor de maand November kunnen de 7e, 14e en 28e alvast in de agenda worden gezet!

poster open hof koppels

Daarnaast kunnen ook zondag 12 en zaterdagavond 25 november worden genoteerd. Op zondag 12 november zullen we om 14:00 uur aanvangen met de 1e editie van de Open ’T Hof van Jericho Koppels, waarbij er zal worden gestreden om een minimale 1e plek van €200,-. Op zaterdag 25 november vangen we om 20:00 uur aan met de Open ’T Hof van Jericho Singles en zal de winnaar minimaal €150,- ontvangen.

poster open hof singles

Op beide dagen zal er, zoals gebruikelijk, worden gestart in een poulefase en zal ieders eerste 180’er worden beloond met een gratis consumptie. Er zal op deze dagen ruimte zijn voor maximaal 32 koppels en 64 singles, waardoor wij jullie verzoeken om gebruik te maken van de voorinschrijving om teleurstellingen te voorkomen. Dit is mogelijk via Patrick van den Boogaard 06-39134854, Dennis van Genderen 06-57336924, Zereso Zeverboom 06-40580077, Lesley van Schijndel 06-45105474 of Jisse de Boer 06-48961050.

algemene poster hof moneydarts

Bovendien zijn er op zondag 12 november loten verkrijgbaar voor alle deelnemers voor de loterij om 2 tickets voor de Premier League of Darts in Ahoy Rotterdam. Er zal op deze dag één gelukkige winnaar zijn die met 2 tickets huiswaarts zal keren en er op donderdag 19 april een waar feestje van kan gaan maken met iemand naar eigen keuze!

Bekijk onze website www.hw-darts.nl voor meer informatie. De lijst met voorinschrijvingen zullen in de loop der tijd daarop worden gepubliceerd.

Tot dan!