Na een succesvolle bespreking hebben we weer een nieuwe locatie mogen toevoegen aan onze toernooienlijst, namelijk Café Merwehof te Dordrecht. Deze locatie is de afgelopen zomer druk bezig geweest met het renoveren van de dartsruimte, hetgeen er in heeft geresulteerd dat zij nu over 10 perfecte dartsbanen beschikken, waarvan we er 8 zullen gebruiken voor onze toernooien.

Zo zullen we vanaf 27 september iedere woensdagavond aanvangen met de HW Django Moneydarts, welke vorig jaar werden gehouden in de inmiddels gestopte Dartscentrum De Walrus. Net als toen zullen we aanvangen in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde en zal ieders eerste 180’er worden beloond met een gratis consumptie. Bovendien zal iedere woensdag de 1e plek minimaal €75,- bedragen, hetgeen vanzelfsprekend zal oplopen bij een drukke opkomst.

poster hw django moneydarts2

Daarnaast zullen wij op zondag 8 oktober de regie in handen hebben van de 1e editie van de Open De Merwehof Singles 2017. Zoals de naam al luidt, betreft dit een singletoernooi, waarbij de winnaar met minimaal €150,- naar huis zal gaan. Wederom spelen we in poulesysteem gevolgd door een winnaars- en verliezersronde en zal iedere 180’er worden beloond met een shotje. Ook hier geldt; hoe meer deelnemers, hoe hoger de prijzenpot! We hanteren een maximum van 80 deelnemers, wat automatisch betekent dat we een voorinschrijving hanteren. Inschrijven is dan ook mogelijk via Patrick van den Boogaard 06-39134854, Dennis van Genderen 06-57336924, Melvin van Hulst 06-24210180 of op de dag zelf aan de wedstrijdtafel tot 13:45 uur.

poster open de merwehof singles

Bekijk onze website www.hw-darts.nl voor meer informatie over deze evenementen!