Ook dit jaar organiseert de HWDO weer een ranking seizoen in de Hoekse Waard. Komende zaterdag 16 september zal er worden begonnen met het eerste toernooi van dit seizoen. Zoals gebruikelijk kent de HWDO ranking een open inschrijving en is dus ook toegankelijk voor niet-leden.

De HWDO rankings worden gespeeld in een poulefase, waarna er een Winnaars- en Verliezersronde volgt in een knock-out systeem. Er kunnen rankingpunten worden verdiend per toernooi en zal er een stand worden bijgehouden, waarbij de top-32 zich plaatst voor het finale toernooi, mits men aan meer dan de helft van de rankings heeft deelgenomen . Naast de punten zijn er per toernooi ook kleine geldprijzen te verdienen. Op het finale toernooi zal er een prijzenpot worden verdeeld onder alle finalisten.

Naast de 4 locaties van afgelopen jaar, Café Effe OM en het Krijgertje (Oud-Beijerland), MFA de Tienvoet (Heinenoord) en ’t Centrum (Puttershoek) mogen we dit jaar een 5e locatie verwelkomen en wel café Ruud den Boer Hoeve in Oud-Beijerland.
In tegenstelling tot voorgaande jaren, zullen er dit seizoen 10 rankings zijn waar de punten kunnen worden verdiend. Verder zal er aan de opzet weinig veranderen.

De toernooileiding is ook dit jaar in handen van John Schipper en Gert Kooi, en men kan zich per avond op de locatie inschrijven tot 19.30, waarna de loting voor de poules zal plaatsvinden.

Info, uitslagen, rangen en standen zullen worden vermeld op de website www.hwdo.nl
Wij hopen ook dit jaar weer velen gezichten te mogen verwelkomen en er weer een gezellig seizoen van te gaan maken.

<<  November 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30