Zoals inmiddels bij menigeen wel bekend is, zal De Walrus na jarenlange dienstverband per 1 juni een punt zetten achter het voortbestaan. Een stuk sentiment zal verdwijnen uit Dordrecht en dat kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt laten. Zodoende zullen wij vanuit HW Darts na succesvolle edities van het Open De Walrus en het De Walrus Paastoernooi op donderdag 25 mei onze laatste acte de préséance geven met het De Walrus Hemelvaartstoernooi.

Om 11:00 zullen we van start gaan met het koppeltoernooi, welke, net als het singletoernooi, afgewerkt zal worden in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde. Vervolgens zal rond de klok van 14:30 het singletoernooi aanvangen, waarbij de winnaar er van door zal gaan met een bedrag van minimaal €200,-.

Ook hier hanteren wij een voorinschrijving, waar er plaats zal zijn voor maximaal 40 koppels en 80 singles. De lijst met voorinschrijvingen zal in de loop der tijd verschijnen op onze website www.hw-darts.nl .

Mis de laatste verschijning van De Walrus niet en meld je nu aan via Freddy de Geus 06-52098979 of aan de wedstrijdtafel tot 10:45 (koppels) of 14:00 (singles)!

poster walrus hemelvaart