achtergrond hw dartsAls voorbode op het Open Winners en de Winners Zomerranking zal HW Darts 3 Moneydarts organiseren in het sfeervolle Winners Café te Numansdorp. De eerste Moneydarts zal plaatsvinden op zondag 5 maart, gevolgd door de volgende twee op zaterdagmiddag 25 maart en 13 mei alvorens we medio juni van start zullen gaan met de zomerdarts.

De Moneydartstoernooien zullen rond de klok van 13:30 van start gaan in de gebruikelijk poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde. De prijzenpot zal bestaan uit het inschrijfgeld, waarbij Winners Café garant zal staan voor de 1e plek van €100,-. Bij een groot deelnemersaantal zal de prijzenpot en zodoende de 1e plek vanzelfsprekend oplopen. Daarnaast zal iedere 180’er worden beloond met een gratis consumptie en zal er wederom worden rondgegaan met de dienbladen vol shotjes.

Er zal plek zijn voor maximaal 64 deelnemers, waardoor we zodoende met een voorinschrijving werken, welke verloopt via Patrick van den Boogaard 06-39134854. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk tot 13:15. De lijst met voorinschrijvingen zal in de loop der tijd verschijnen op onze website www.hw-darts.nl .
Tot dan!

poster moneydarts 1