op weg naar het kampioenschapOp weg naar het Rijnmond Darts Eredivisiekampioenschap heeft Eight O Klok nog slechts een hindernis te nemen. In speelweek 23 nemen de mannen van Jeffrey Stigter het op tegen de huidige nummer twee Cobra, waarbij het voor Cobra zaak is om een grote overwinning te boeken om nog enigszins spanning in de strijd te houden. Het verschil tussen beide teams bedraagt momenteel immers 10 punten. Een overwinning voor Eight O Klok zal betekenen dat de strijd beslecht is, ook een kleine nederlaag zal genoeg zijn voor de Sliedrechters om het Kampioenschap veilig te stellen.

Een week na de strijd tegen Eight O Klok speelt Cobra tegen de huidige nummer drie, The Marvel’s. The Marvel’s zullen ongetwijfeld de 2e plaats naar zich toe willen trekken en een revanche willen voor de 5-4 nederlaag in de thuiswedstrijd. Eight O Klok speelt die week tegen TheMagicDarts, de eerste wedstijd eindigde in een 7-2 overwinning, maar ditmaal speelt TheMagicDarts thuis.

De strijd om de 4e plaats gaat tussen The Crusaders en Echt Alles. De beslissing hierover zal waarschijnlijk pas vallen in de laatste speelweek.

Onderaan is er nog de strijd om degradatie te voorkomen. De Harlekijn is zo goed als zeker van degradatie, alleen een wonder zou dit nog kunnen voorkomen. En er wordt gezegd dat wonderen niet bestaan.

Voor de andere degradatieplaats zijn het Tijdloos, De Dijkers, Greyhounds 2 en Bonzai dat de punten hard nodig hebben om boven de voorlaatste plaats te eindigden. De programma’s van deze teams ontlopen elkaar niet veel, veel zal dan ook afhangen van de onderlinge ontmoetingen die er in de laatste vier speelweken zijn.