van trijp plaisierDinsdagavond 8 januari was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 60e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 24 deelnemers kon de organisatie van HW Darts om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

zeverboom broerZaterdagavond 5 januari was de organisatie van HW Darts weer te gast in Snookercafé Vlaardingen voor wederom een sfeervol koppeltoernooi. Met 36 koppels was de locatie weer goed afgeladen en kon om 20:00 uur het startschot worden gegeven voor de gebruikelijke poulefase, waarin werd bepaald welke koppels mee mochten strijden om de 1e plek van €200,- in de winnaarsronde en welke koppels er genoegen moesten nemen met de kleinere enveloppen in de verliezersronde.

zeverboomWoensdagavond 2 januari was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 59e editie van de Café 'T Hof van Jericho Nieuwjaars Moneydarts 2019, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €90,- en de 9 overige prijzen. De organisatie van HW Darts mocht het nieuwe jaar direct goed aftrappen, aangezien er met 39 deelnemers een nieuw dinsdagavond record werd gevestigd. Om 20:00 uur kon het startschot gegeven worden voor de poulefase, waarin werd bepaald wie er in de winnaars- of verliezersronde verder mocht strijden.

Martin Jongejan wilko Kattestaart

Afgelopen zaterdag werden de Zuid-Hollandse Kampioenschappen 301 dubbel in / dubbel uit gespeeld in het Hof van Rozenburg te Rozenburg. Dit toernooi meetellend voor de Dartshop Kattestaart Road to the Winmau Ranking werd ook ditmaal weer goed bezocht. Het is de eerste keer dat deze ranking georganiseerd wordt in Zuid-West Nederland en wetende dat de beste 15 heren en beste 7 dames van de ranking (na acht toernooien) zich kwalificeren voor het grote Darts4u Road to the Winmau Eindtoernooi, die op zondag 14 juli 2019 gespeeld zal worden in Café-Zaal FF naar Steef te Hummelo. De winnaar en winnares van dit eindtoernooi zijn gekwalificeerd voor de Winmau World Masters en mogen deelnemen aan het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Darts Championships.

van velzen van milligenDonderdagavond 27 december was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 58e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 24 deelnemers kon de organisatie van HW Darts om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

wesley patrick wesleyZondagmiddag 23 december was de organisatie van HW Darts voor de eerste keer te gast in de sfeervolle ambiance van La Carambole te Roosendaal, waar er werd gestreden om de hoofdprijs van €200,- en de 8 overige prijzen waaronder de felbegeerde fles Bacardi voor de hoogste finish. Om 14:00 uur kon het startschot gegeven worden aan de 23 aanwezige koppels, welke in een poulefase met elkaar de strijd aan gingen om de plaatsen in de winnaars- en verliezersronde.

danny van trijp gino blomDinsdagavond 18 december was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 57e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de overige prijzen. Met 12 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

wesley van trijp patrick vd boogaardDinsdagavond 11 december was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 56e editie van de Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 24 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

brussaard van verkZaterdag 5 januari werd in de kantine van vv Zinkwegse Boys voor de 9e maal het ZWB open gehouden. Met 37 koppels aan de start was er weer sprake van een bijzonder goede opkomst, met een goede mix van een aantal darterts uit de regio aangevuld met meerder voetbalkoppels.

Er werd gestart in 9 poules waarna de sterksten uit de poules doorgingen naar de Winnaarsronde om via het knock-out principe verder de strijden voor de toernooi winst, met bijbehorende wisselbokaal en de dikst gevulde enveloppen. De minder gelukkigen streden verder in de Verliezersronde waarin ook bekers en kleine geldprijzen waren te verdienen. Nadat de poulefase was afgewerkt werd er eerst een verloting gehouden waarin meer dan 40 prijzen waren te verdienen, zoals een stoomreinger, boodschappenpakket, schoonmaakpakketen, etenswaren, drankpakketten en lekkere bad- douche en geursets.

kevin lens danny van trijpDinsdagavond 4 december was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 55e Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 22 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

herks zeverboomZondagmiddag/avond 2 december was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 2e editie Café 'T Hof van Jericho Weekend Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de overige prijzen. Na de wedstrijd Feyenoord-PSV konden we met 12 deelnemers om 17:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

pim steenhouwerZaterdag 8 december waren er 26 deelnemers aanwezig in café t Centrum in Puttershoek voor de 4e avond van de HWDO ranking van dit seizoen. Onder de aanwezigen een aantal darters die hun eerste opwachting maakten in deze cyclus, waaronder een 2-tal dames te weten Cindy Nieuwenhuizen en Cretienne Goschalk, terwijl koploper in de stand, Jos Solleveld niet aanwezig was hetgeen betekende dat er na deze avond weer een ander was die de lijst aan zou gaan voeren.

Meer artikelen...