danny van trijp anjana BhagwandinZaterdagavond 13 oktober stond Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam weer in het teken van een sfeervol mixkoppeltoernooi. Ditmaal mocht de organisatie van HW Darts 17 mixkoppels verwelkomen die van start gingen in de gebruikelijke poulefase, waarin werd bepaald welke koppels zich in de winnaars- of verliezersronde zouden gaan voegen.

In de verliezersronde waren het poulegenoten Ricardo Vrijhof / Karin Huijer en Maikel Prins / Lotte Vendeloo die door wisten te stromen naar de finale en het opnieuw tegen elkaar mochten opnemen.

nigel van milligen wesley plaisierDinsdagavond 9 oktober was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 47e Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 20 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

De eerste finalist in de verliezersronde werd Maikel van Helden. In zijn poule wist Maikel met 3-0 te winnen van Maurice Burgemeester, maar moest hij genoegen nemen met een derde plaats na verliespartijen tegen Berry Herks (1-3) en Nigel van Milligen (2-3). Deze derde plaats leverde hem echter wel een dubbele bye op dankzij een vrije ronde gevolgd door het vroegtijdig verlaten van het toernooi door Maurice Le Grand wegens ziekte, waarna hij in de halve finale met de nodige moeite Patricia Kleijzen wist te verschalken (4-2).

Zaterdag 13 oktober werd in café Het Krijgertje de 2e HWDO ranking van dit seizoen gehouden. Met een wat matige opkomst van 18 deelnemers werd begonnen aan de voorrondes om te bepalen wie er naar de winnaars- en verliezersonde zou gaan.
Dat het vernieuwde concept voor verrassende lotingen en uitslagen kan zorgen, bleek ook nu andermaal weer. Zo was koploper Jos Solleveld, op het eerste toernooi winnaar en runner-up, maar moest hij nu direct plaatsnemen in de verliezersronde na een verliespartij tegen Patrick Luijendijk , en was daarna ook Ger Boekee te sterk voor hem zodat Jos al snel uit het eerste toernooi lag.

wesley van beekum wesley PlaisierWoensdagavond 3 oktober was Café Merwehof te Dordrecht voor de laatste keer het decor van het wekelijkse HW Django Moneydartstoernooi. Met 12 deelnemers kon het laatste toernooi, welke voor de verandering werd afgewerkt in een 170-spelformaat, van start in de traditionele poulefase gevolgd door de winnaars- en verliezersronde, waarin de enveloppen verdeeld zouden worden.

danny van trijp wesley plaisierDinsdagavond 2 oktober was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 46e Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de overige prijzen. Met 17 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

Geysendorpher plaisierZondagmiddag 30 september was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 4e editie van het Open Café 'T Hof van Jericho, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €100,- en de overige prijzen. Helaas moesten we ons ditmaal tevreden stellen met 16 deelnemers, maar werd er desondanks in gezellige sferen aangevangen met een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezerspoule met kruisfinales om er toch een vullend dagprogramma van te maken.

mareno wesleyDinsdagavond 25 september was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Rotterdam voor de 45e Café 'T Hof van Jericho Moneydarts, waarbij er werd gestreden om de 1e plaats van €75,- en de 7 overige prijzen. Met 20 deelnemers konden we om 20:00 uur van start met de poulefase om te bepalen wie er in de winnaars- of verliezersronde terecht zou komen.

berry herks danny van trijpOp woensdagavond 19 september was de organisatie van HW Darts weer te vinden in Café de Merwehof te Dordrecht, waar iedereen zich opmaakte voor het 1-jarig jubileum van de HW Django Moneydarts. Helaas wisten zich maar 13 deelnemers te melden aan de wedstrijdtafel, welke werden ontvangen met een heerlijk stuk taart. Rond 20.00 uur konden we van start met de poulefase om te kijken wie er naar de winnaars- of verliezersronde zou spelen.

danny van trijp patrick vd boogaardDinsdagavond 18 september 2018 was de organisatie van HW Darts weer te gast voor in Café ’T Hof van Jericho te Rotterdam voor alweer de 44e editie van het wekelijkse moneydartstoernooi. Ook deze avond werd er traditiegetrouw gestreden om de minimale hoofdprijs van €75,- en de 7 overige prijzen, waarbij de 21 aanwezige deelnemers in een poulefase mochten gaan uitmaken wie er door zou gaan naar de winnaars- en verliezersronde.

danny van trijp zereso zeverboomZondag 16 september stond Winners Café te Numansdorp in het teken van het eindtoernooi van de Winners Zomerranking 2018, waarbij de organisatie van HW Darts met enkele afzeggingen uiteindelijk 26 deelnemers mocht verwelkomen. Veertien vrijdagavonden lang werd er gestreden om de dagprijzen en de rankingpunten, waarbij er een eindpot van €2050,- werd opgespaard voor de finaledag. Voorafgaande aan het eindtoernooi konden de eerste enveloppen op basis van de klassementen al worden uitgekeerd, welke door de volgende namen in ontvangst werden genomen:

raman desmedtZaterdagavond 15 september stond Café Merwehof te Dordrecht voor de eerste keer in het teken van een mixkoppeltoernooi. Met 25 koppels kon de organisatie van HW Darts rond de klok van 20:00 uur van start gaan met de gebruikelijke poulefase, waarin werd bepaald welke koppels er door mochten naar de winnaars- of verliezersronde. Naast het feit dat ieder koppel werd voorzien van een roos, de eerste 180’er werd beloond met een gratis consumptie van het huis en iedereen weer kon genieten van diverse lekkernijen, werd er deze avond gestreden om 9 geldprijzen, waarbij er €120,- klaar lag voor de uiteindelijk winnaar.

Meer artikelen...