peter-klein4 september en alweer het laatste toernooi van de zomerranking in café Havenzicht. Diverse mensen konden zich nog plaatsen voor de finaleavond 11 september. Stefan Couwenberg, Robert-Jan Koolstra en Anne Schaap hadden nog 1 wedstrijd nodig en zij waren ook aanwezig. Zodoende stelden zij hun plek op de finaleavond veilig. In de VR speelden Stefan Couwenberg en Ardy Jongenelen de finale. Het was Ardy die het beste spel liet zien en deze finale won met 5-2.

In de WR waren het Peter Klein en Edwin Boot die de finale bereikte. Peter had op zijn weg naar deze finale Manuel Marques en Robert-Jan Koolstra verslagen Edwin Boot won van Stefan Waterschoot en Jeroen Mulder. In deze finale was Peter de sterkste en won met 6-2.

Voor Peter zijn laatste toernooi deze zomer in café Havenzicht daar hij maar 6x heeft deelgenomen en er 7 deelnames nodig zijn voor het finale toernooi. De hoogste finish kwam uit handen van Stefan Couwenberg met 123 en Edwin Boot gooide de meeste 180ers, namelijk 5 stuks.

Zoals iedereen op de stand kan zien zijn er dus 21 personen die zich hebben geplaatst voor de finale volgende week 11 september. Deze personen worden verzocht om 19.15 uur aanwezig te zijn in Havenzicht waar zij kunnen strijden om een prijzenpot die 1300,- euro bedraagt. Het streven is om dan om 19.30 uur aan te vangen met het toernooi. Mochten er pgle312860ers zijn die wel het finaletoernooi gehaald hebben maar niet kunnen , graag even van te voren afmelden. Nog even de namen die zich hebben geplaatst:
Jeroen van Die - Wesley Plaisier - Mareno Michels – Stefan Waterschoot – Remco Mak – Schier Gouman – Edwin Boot – Ardy Jongenelen – Jaap Dijksman – Danny Mak – Richard van Dijke – Jan de Vormer – Delano Michels – Stefan Couwenberg – Robert-Jan Koolstra – Anne Schaap – Ton van Wolferen – Ben Michels – Simon Auperlee – Agnes Gouman – Ronald Visser.

Tot volgende week,

De Wedstrijdleiding.