jeroen schier33 deelnemers op het 4e Agnes & Schier zomer rankingtoernooi van dit jaar en met Jeroen van Die dezelfde winnaar als op het 3e toernooi. Ditmaal moest in de finale Patrick Toom het hoofd buigen voor van Die.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren begon het serieuze werk.

Achtereenvolgens Alwin Overduin, Ron Kars en Manuel Marques werden op weg naar de finale door van Die uitgeschakeld. Aan de andere kant van de sheet klopte Patrick Toom op zijn beurt Ricardo Bal, Schier Gouman en Erik de Jong. In de finale hield de zegereeks voor Patrick echter op en hij moest genoegen nemen met de 2e plaats.

In de verliezerronde was het Jeroen Mulder die zijn eerste optreden deze zomer bekroonde met de overwinning. Jan Bakels, Daisy van Driel Stefan van Waterschoot en in de finale Jeroen Wiekeraadt dolven tegen Mulder het onderspit. Op weg naar de finale was Jeroen Wiekeraadt nog wel te sterk gebleken voor Andy de Waaij, Barry Bonte en Simon Auperlee.

De hoogste finish van de avond kwam met 154 uit handen van Rowdy Rook terwijl Patrick Toom met vier stuks de meeste 180 scores liet noteren.