cor agneZesentwintig dames en heren verschenen afgelopen vrijdag bij Agnes & Schier aan de ockey voor de strijd op het 2e zomer rankingtoernooi van 2019. Nadat er in poulesysteem was bepaald wie er deze avond in goeden doen was en wie wat minder in vorm was werd er verder gespeeld in een knock-out.

Het was Cor Ernst die hierin iedereen klop gaf. Via Ron Kars, Marcel Koolmees en Danny de Reus speelde Cor zich de finale in. Tegenstander hierin werd Patrick Toom die eerder Ruud v.d. Spek, Stefano van Engelen en Donny Scheurwater klop gaf. In de finale hield de zegereeks voor Patrick echter op en moest ook hij het hoofd buigen voor Cor.

In de verliezerronde waren het Manuel Marques en Oscar Wijsbroek die de finale speelden. Manuel versloeg eerder Harry Scheurwater en Jeroen Wiekeraadt. Oscar haalde finale ten koste van Daisy van Driel en Vincent de Gelder. In de finale was Oscar het scherpst op de dubbel en hij trok dan ook de zege naar zich toe.

De hoogste finish werd met 124 gegooid door Donny Scheurwater terwijl Stefano van Engelen met 5 stuks de meeste maximum scores gooide.