michael van dijkAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier het eerste zomer rankingtoernooi 2019 gespeeld. 29 dames en heren verschenen op dit eerste toernooi aan de ockey. Na de poulewedstrijden was het Michael van Dijk die iedereen zijn wil oplegde.

Achtereenvolgens Rick Rijndertse, Schier Gouman en in de halve finale Bert de Ruiter moesten het hoofd buigen voor Michael. In de finale was ook Jan Bakels niet bij machte om van Dijk te stoppen en Jan moest dan ook genoegen nemen met de 2e plaats. Op weg naar de finale was Jan nog te sterk geweest voor Patrick Toom, Marcel Koolmees en Geordie Martis.

In de verliezerronde was het Manuel Marques die er met de zege vandoor ging. Overwinningen op Ben Dienaar, Stefan van Waterschoot, Remco Oost en in de finale Barry Bonte brachten Manuel de winst in de verliezerronde. Barry Bonte versloeg voor de finale nog Wilco Mulder, John de Graaf en Rob Baan.

De hoogste finish kwam deze avond met 170 uit handen van Bert de Ruiter terwijl Stefan van Engelen met 6 stuks de meeste maximum scores op zijn naam schreef.