Elvin GeerlofAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier het laatste toernooi gespeeld van de zomerranking. Bij een opkomst van 35 deelnemers was het Elvin Geerlof die zich de sterkste toonde. In de finale versloeg Elvin Jan Bakels.

Na de poulewedstrijden begon het serieuze werk. Elvin maakte hierbij op weg naar de finale korte metten met Mitchell von Schukkmann, Johnny Monte en Geordie Martis. Jan Bakels liet zich ook niet onbetuigd en maakte een eind aan het optreden van Schier Gouman, Hans Stiphout, Rowdy Rook en Thom v.d. Herik. In de finale bleek Elvin dan echter te sterk.

In de verliezerronde was het Marcel einders die met de eer ging strijken. Na de uitschakeling van Vincent de Gelder, John v.d. Beugen en Chiel Schouten werd in de finale Ron Kars het nakijken gegeven. Ron was eerder nog wel te sterk gebleken voor Fred Verdonk, Ricardo Bal en Rudolph van Meeteren.

De hoogste finish kwam ditmaal met 160 uit handen van Geordie Martis. Van de 28 maximum scores nam Wilbert van Veen er met 5 stuks de meeste voor zijn rekening. Mitchell von Schukkmann en Elvin Geerlof waren beiden goed voor 4 stuks.

Komende vrijdagavond vindt het finaletoernooi plaats en iedereen die aan minimaal 3 Agnes & Schier zomer ranking toernooien heeft deelgenomen heeft zich hiervoor geplaatst.