nigel v milligenAfgelopen vrijdag met zo’n 37 graden de warmste dag van het jaar en voor 44 dames en heren toch reden om wat verkoeling te zoeken op het 3e zomer ranking toernooi bij Agnes & Schier.

Nadat de poules gespeeld waren werden de dames en heren weer verdeeld over een winnaars en verliezerronde. Bij de mannen in vorm waren het Nigel van Milligen en Jurgen Hoogvliet die zich de finale in speelden. Jurgen kende op weg hiernaartoe geen genade met Jordy Kaptein, Patrick Toom en Youri Krosse. Nigel liet op weg naar de finale Wilbert van Veen, Jan Bakels en Jeroen van Die in het stof doen bijten. In de finale hielden beide mannen elkaar mooi in evenwicht maar was het Nigel die de beslissende 9e leg naar zich toetrok.

Aan de verliezerszijde waren het Marco Los en Marcel Reinders die zich de finale in speelden. Marco maakte op weg naar de finale een eind aan het optreden van Lydia Wouters, Simon Auperlee en Alwin Overduin. Marcel was te sterk voor Ben Dienaar, Johnny Monte, Kevin Hofland en Schier Gouman. In deze finale was het Marco die met 4-2 aan het langste eind trok en daarmee de verliezerronde op zijn naam schreef.

Daisy van Driel was de enige dame die zich de winnaarsronde in wist te spelen en met 84 gooide zij ook de hoogste uitworp onder de dames. Nigel van Milligen gooide met 156 de hoogste finish van het toernooi. Jordy Kaptein liet met 3 stuks de meeste 180 scores noteren van het totaal van 27.

Over twee weken is het volgende toernooi van de Agnes & Schier Zomer ranking. Hoogstwaarschijnlijk zullen de deelnemers die dag met iets mindere temperaturen genoegen moeten nemen.