anoop ramdajal28 deelnemers melden zich afgelopen vrijdag op het 4e Agnes & Schier zomer ranking toernooi. Verdeeld over 7 poules begonnen zij aan de strijd waarbij het Wilco Mulder, Wilbert van Veen, Jeroen Wiekeraadt, Rudolph van Meeteren, Johnny Monte, Anoop Ramdajal en Stefan Waterschoot waren die hun poule als winnaar beëindigden.

Van dit zevental wisten Jeroen, Johnny en Anoop de halve finale te bereiken, John van Beugen vulde dit drietal aan. In de halve finale dan versloeg Jeroen Wiekeraadt met 4-1 Johnny Monte, terwijl Anoop Ramdajal geen leg verloor tegen John van Beugen. Ook in de finale tussen Jeroen en Anoop liet Anoop niets liggen en met 5-0 trok hij de toernooizege naar zich toe.

In de verliezerronde was het Jan Postma die er met de zege vandoor ging. Jan versloeg met de nodige moeite Ron Kars (3-2) in de halve finale om vervolgens in de finale met 4-0 over Rowdy Rook heen te walsen. Rowdy had zich met in de halve finale een 3-2 overwinning op Tristan Koedood voor de finale geplaatst.

Op vrijdag 11 augustus is het 5e en laatste toernooi van de Agnes & Schier zomer ranking, iedereen die op dit moment aan minimaal 2 toernooien heeft deelgenomen kan zich dan voor het finaletoernooi plaatsen. Dit wordt gespeeld op vrijdag 25 augustus.