jeroen wiekeraadtAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier het 3e toernooi van de zomer cyclus gespeeld. Ditmaal melden zich 27 dames en heren aan de wedstrijdtafel welke werden verdeeld over 6 poules om aan de strijd te beginnen. Dit leverde uiteraard zes poulewinnaars op: Ben Michels, Rudolph van Meeteren, Rob Baan, Johnny Monte, Jeroen van Die en Jan Bakels.

In het knock-out gedeelte werden Rob Baan en Rudolph van Meeteren meteen uitgeschakeld, Ger Verroen was te sterk voor Rob en Rudolph ging ten onder tegen Schier Gouman. Een ronde later viel in de kwartfinale het doek voor Ben Michels, hij verloor van Jeroen van Die. Voor Ger Verroen viel in deze fase het doek tegen Jeroen Wiekeraadt, Schier Gouman ging verder ten koste van Jan Bakels en Johnny Monte schakelde Kevin Hofland uit.

In de halve finale moest ook Jeroen van Die het toernooi verlaten, Jeroen Wiekeraadt bleek te sterk. Ook voor Schier Gouman viel het doek, Johnny Monte bleek een te groot obstakel. In de finale die volgde miste Jeroen Wiekeraadt weinig en met 5-0 verwees hij Johnny naar de 2e plaats.

In de verliezerronde stond Peter Zimmer op scherp. Winst op Linda Gorter, Lydia Wouters, Danny Mak en in de finale Hans de Klerk bracht hem de overwinning in de verliezerronde. Hans de Klerk had de finale bereikt ten koste van achtereenvolgens Dushi Wouters en Ron Kars.

Het volgende toernooi van de Agnes & Schier Zomer ranking vindt plaats op vrijdag 28 juli, ook dan kan men zich weer tot 19.30 uur inschrijven aan de Stationsweg 140 te Barendrecht.