jeroen van die28 deelnemers melden zich afgelopen vrijdag op het eerste zomer ranking toernooi wat er bij Agnes & Schier werd gespeeld. Deze ranking wordt gespeeld over 5 toernooien welke om de twee weken plaatsvinden op vrijdagavond. Op vrijdag 25 augustus zal er dan een finaletoernooi gespeeld worden waarop het prijzengeld verdeeld word, de enige voorwaarde om zich hiervoor te plaatsen is dat men aan minimaal 3 van de 5 toernooien heeft deelgenomen.

Op het eerste toernooi dus een leuke opkomst met 28 dames en heren welke verdeeld over 7 poules aan de strijd begonnen. Het waren Jerome Hostman, Jeroen van Die, Johan Tuinenburg, Erik van Rijswijk, Anoop, Lorenzo Verroen en Hans Stiphout welke als winnaar uit hun poule kwamen.

Van dit zevental wisten Anoop Ramdajal en Jeroen van Die zich de finale in te spelen. Anoop versloeg op weg naar de finale Marvin de Jongh, Jerome Hostman en Jan Bakels terwijl Jeroen van Die korte metten maakte met Lorenzo Verroen en Erik van Rijswijk. In de finale moest Anoop dan met 5-0 het hoofd buigen voor Jeroen die daarmee het eerste zomertoernooi bij Agnes & Schier op zijn naam schreef.

In de verliezerronde waren het Richard van Dijke en Johnny Monte die de lakens uit deelden. Winst op Schier Gouman, Agnes Gouman en Ger Verroen bracht Johnny in d finale. Richard van Dijke zette Dushi Wouters en Ardy Jongenelen opzij. In deze finale was er meer strijd, liet Johnny een 180 score noteren, maar moest hij wel met 4-2 de eer laten aan Richard.

Hoge finishes vielen er deze avond genoeg, Jeroen van Die liet een mooie 145 noteren maar zag Richard van Dijke (155), Johan Tuinenburg (157) en Erik van Rijswijk met een 164 uitworp daar over heen gaan. Anoop liet met 5 stuks de meeste 180 scores noteren deze avond.

Het volgende toernooi vind plaats op vrijdag 30 juni, aanvang 19.30 uur.