cor agneZesentwintig dames en heren verschenen afgelopen vrijdag bij Agnes & Schier aan de ockey voor de strijd op het 2e zomer rankingtoernooi van 2019. Nadat er in poulesysteem was bepaald wie er deze avond in goeden doen was en wie wat minder in vorm was werd er verder gespeeld in een knock-out.

jeroen van dieAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier de finale van de zomer ranking 2018 gespeeld. Van degenen die minimaal 3x hadden deelgenomen melden zich 42 dames en heren die de strijd aangingen om de euro’s.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren werden de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde en kon het knock-out gedeelte van start. Het waren Nigel van Milligen en Jeroen van Die die deze dag in de beste vorm staken. Jeroen, die een dag eerder in café Havenzicht ook de sterkste was, versloeg achtereenvolgens Johnny Monte, Wilbert van Veen en Elvin Geerlof. Nigel, die de zaterdag ervoor de Open ’s Gravendeel nog won, makte een eind aan het optreden van Jeroen Wiekeraadt, Ardy Jongenelen en Thom v.d. Herik.

Elvin GeerlofAfgelopen vrijdag werd bij Agnes & Schier het laatste toernooi gespeeld van de zomerranking. Bij een opkomst van 35 deelnemers was het Elvin Geerlof die zich de sterkste toonde. In de finale versloeg Elvin Jan Bakels.

Na de poulewedstrijden begon het serieuze werk. Elvin maakte hierbij op weg naar de finale korte metten met Mitchell von Schukkmann, Johnny Monte en Geordie Martis. Jan Bakels liet zich ook niet onbetuigd en maakte een eind aan het optreden van Schier Gouman, Hans Stiphout, Rowdy Rook en Thom v.d. Herik. In de finale bleek Elvin dan echter te sterk.

nigel v milligenAfgelopen vrijdag werd het 4e Agnes & Schier zomer ranking toernooi gespeeld. Ditmaal melden zich 46 dames en heren voor de strijd om de punten. Voor de 2e maal op rij was het Nigel van Milligen die zich de sterkste toonde.

Nigel opende ditmaal met een overwinning op Pim Steenhouwer gevold door een zege op Patrick Toom. In de halve finale viel Wilbert van Veen ten prooi aan de dadendrang van Nigel waarna in de finale Jeroen Wiekeraadt aan de zegekar gebonden werd en Nigel zijn 2e toernooizege op zak had.
Jeroen was in de finale gekomen ten koste van Rob Baan, Tony Buitelaar, Hans de Klerk en Elvin Geerlof.

nigel v milligenAfgelopen vrijdag met zo’n 37 graden de warmste dag van het jaar en voor 44 dames en heren toch reden om wat verkoeling te zoeken op het 3e zomer ranking toernooi bij Agnes & Schier.

Nadat de poules gespeeld waren werden de dames en heren weer verdeeld over een winnaars en verliezerronde. Bij de mannen in vorm waren het Nigel van Milligen en Jurgen Hoogvliet die zich de finale in speelden. Jurgen kende op weg hiernaartoe geen genade met Jordy Kaptein, Patrick Toom en Youri Krosse. Nigel liet op weg naar de finale Wilbert van Veen, Jan Bakels en Jeroen van Die in het stof doen bijten. In de finale hielden beide mannen elkaar mooi in evenwicht maar was het Nigel die de beslissende 9e leg naar zich toetrok.

Afgelopen vrijdag werd in Barendrecht bij Agnes & Schier het 2e toernooi van de zomer ranking gespeeld. 51 dames en heren verschenen ditmaal aan de ockey voor de strijd. Nadat de poules gespeeld waren werd iedereen verdeeld over een winnaars en verliezerronde.

In de winnaarsronde was het Elvin Geerlof die iedereen zijn wil oplegde. Jaap Dijksman, Oscar Wijsbroek, Jordy Kaptein en Mitchell von Schukkmann waren niet opgewassen tegen Elvin. In de finale mocht Pim Steenhouwer proberen Elvin van de zege af te houden. Pim kwam er ten koste van Danny de Reus, Hans de Klerk, Thom v.d. Herik en Raymond v.d. Hoeven. Ook voor Pim viel er tegen Elvin echter geen eer te behalen en hij moest dan ook genoegen nemen met de runner-up positie.