jeroen van die13 deelnemers deze avond , verdeeld over 1 poule van 4 en 3 poules van 3. Zodoende hadden we 4 poule winnaars; Danny Mak , Jeroen van Die/Gorter, Remco Oost en Simon Aupperlee.

In de VR waren het Vincent van de Bogaert en Robert Krijthe die de finale speelden. Robert was hierin veruit de sterkste en versloeg Vincent met 3-0. Hier waren de verliezend halve finalisten Harry Scheurwater en Richard de Jong.


In de WR was het wederom Jeroen van Die/Gorter die de finale haalde. En wederom was Donny Scheurwater de tegenstander. Waar Donny vorige week de partij had moeten/kunnen winnen had hij deze keer geen kans tegen Jeroen en met 4-2 moest hij Jeroen weer voor zich dulden. Jeroen dus wederom de winnaar, van het 10e toernooi.

Er werd deze avond 5x 180 gegooid, de meeste door Donny Scheurwater ( 3 stuks ) en de hoogste finish bleef steken op 96 van zowel Ria de Pan als Remco Oost.

Na 10 toernooien (9 ivm niet doorgaan van deel 6) zit er 700 euro in de pot die verdeeld gaat worden op 5 september onder de deelnemers die bij de beste 32 staan en er minimaal 5 gegooid hebben.

Tot as. Donderdag bij toernooi 11 allemaal…..

Groeten, jan en petra