jeroen van die17 deelnemers deze avond, verdeeld over 1 poule van 5 en 3 poules van 4. Zodoende hadden we 4 poule winnaars; Donny Scheurwater, Jeroen van Die, Manuel Marques en Simon Aupperlee.

In de VR waren het Vincent van de Bogaert en Danny Mak die de finale speelden. Danny was hierin veruit de sterkste en verpletterde Vincent met 3-0. Hier waren de verliezend halve finalisten Gaby Dubbelt en Piet Langedijk.
 


In de WR was het wederom Jeroen van Die die de finale haalde. Dit keer was Donny Scheurwater de tegenstander. Bij een 3-1 voorsprong voor Donny leek de partij gespeeld te zijn, hij miste echter diverse darts voor 4-1 en liet Jeroen terugkomen tot 3-2. Waarschijnlijk was Donny hiervan even de weg kwijt en wist Jeroen ook de volgende 2 legs in rap tempo te pakken wat hem de winst opleverde op het 9e toernooi.

Er werd deze avond 8x 180 gegooid, de meeste door een magistrale VINCENT VAN DE BOGAERT ( 3 stuks ) en de hoogste finish bleef steken op 88 van Ria de Pan.

Na 9 toernooien (8 i.v.m. niet doorgaan van deel 6) zit er 635 euro in de pot die verdeeld gaat worden op 5 september onder de deelnemers die bij de beste 32 staan en er minimaal 5 gegooid hebben.

Tot as. Donderdag bij toernooi 10 allemaal…..

Groeten,
Jan en Petra