jaap jeroenMet beter dartweer dan vorige week werd er deze avond gestart met 13 deelnemers. Dit zorgde voor 4 poules. 3 van 3 en 1 van 4. De winnaars hierin werden Vincent van de Bogaert, Simon Aupperlee, Manuel Marques en Donny Scheurwater. In de op papier zwaarste poule (van 3) van de avond was het Jaap Dijksman die in deze poule 3e werd achter Jeroen van Die en Donny Scheurwater. Jaap wist dan wel gelijk door te stomen naar de finale van de VR waarin hij Axel Zwaving trof. Het was Axel zijn 2e finale op rij uit evenzoveel deelnames. Waar hij de vorige finale nog won had hij nu geen kans tegen Jaap en kreeg hij met 3-0 klop.


In de WR was het Jeroen van Die die Donny Scheurwater in de finale tegen kwam. (Was dus echt een sterke poule, alle 3 de spelers speelden een finale). Donny had daarvoor Harry Scheurwater en Simon Aupperlee uitgeschakeld en Jeroen versloeg Vincent van de Bogaert en Manuel Marques. Ook deze finale was eenzijdig, Jeroen won met 4-0.

De hoogste finish kwam met 146 uit handen van Donny en de meeste 180ers (3) gooide Jeroen. Ook Gaby Dubbelt gooide deze avond boven de 100 uit en wel 104.

Na 7 toernooien (6 i.v.m. niet doorgaan van deel 6) zit er 465 euro in de pot die verdeeld gaat worden op 5 september onder de deelnemers die bij de beste 32 staan en er minimaal 5 gegooid hebben.

Tot as. Donderdag bij toernooi 8 allemaal…..

Groeten,
Jan en Petra