jeroen van dieAfgelopen donderdagavond werd in café Havenzicht het 2e toernooi van de zomerranking gespeeld. Net als de eerste maal ging de toernooizege naar Jeroen van Die, die ditmaal in de finale Patrick Le Comte versloeg.

19 heren melden zich ditmaal voor de strijd op de dartbanen waarvan Vincent v.d. Bogaert, Remco Mak, Jeroen van Die, Jaap Dijksman en Remco Oost vroege vorm toonden en als poulewinnaar de winnaarsronde in stapten.

Met 5 poules bij de laatste 8 uiteraard twee poulewinnaars tegenover elkaar, Jaap Dijksman won dit onderonsje van Remco Oost. Voor Vincent v.d. Bogaert en Remco Mak viel het doek tegen Patrick Le Comte en Manuel Marques. Jeroen van Die liet zich niet verrassen en hij schakelde Danny Mak uit.

In de halve finale overwon Patrick in een spannende partij Manuel terwijl Jeroen in een minder spannende partij te sterk bleek voor Jaap. In de finale die volgde wist Patrick nog wel op een 1-0 voorsprong te komen, maar moest hij de volgende vier legs en daarmee de toernooizege aan Jeroen laten.

In de verliezerronde was het Remco Allewelt die er met de zege vandoor ging. Remco, pas vader geworden, zat op een blauwe wolk en na overwinningen op Gaby Dubbeld en Gertjan v.d. Ruit werd in de finale tegen Robert Krijthe aangetreden. Robert die even eerder nog Richard de Jong en John Cramer versloeg, kon het in de finale toch niet bolwerken tegen Remco. Voor Remco dus de overwinning in de verliezerronde.

De meeste 180 scores werden met drie stuks gegooid door Jeroen van Die, die met 115 ook de hoogste finish voor zijn rekening nam.

De prijzenpot voor het finaletoernooi werd weer verder aangevuld en staat nu op € 175,-

Volgende week donderdag kan men zich weer tot 19.30 in café Havenzicht te Ridderkerk inschrijven voor het 3e zomer ranking toernooi.