jaap jeroen20 juni en het begin van de zomertoernooien van café Havenzicht. Dit jaar 11 toernooien en daarna de finaledag waarop al het gespaarde prijzengeld word uitgekeerd onder de deelnemers die in de top 32 zijn geëindigd en minimaal 5 keer hebben deelgenomen.
16 deelnemers, waaronder weer een paar nieuwe gezichten op het 1e toernooi wat dan weer mooi verdeeld kon worden in 4 poules van 4.

Na de poules waren Remco Mak, Simon Auperlee, Jeroen van Die en Robert Krijthe de poule winnaars. In de VR was het Jaap Dijksman die in de kwartfinale Gertjan van de Ruit en in de halve finale Ria de Pan versloeg. In de finale trof hij Stanley de Vormer maar ook die was niet tegen Jaap opgewassen en zodoende won Jaap de VR.

In de WR was het Jeroen van Die die de lakens uitdeelde, na eerst Vincent van de Bogaert en Remco Mak was het Manuel Marques (na winst op Robert Krijthe en Patrick la Conte) die het in de finale mocht proberen tegen Jeroen. Jeroen was echter te sterk en schreef de WR op zijn naam.

Jeroen gooide ook de meeste 180ers (2x) en de hoogste finish (100).
De eerste 80 euro zit in de pot.

Tot de 27ste op het 2e toernooi.

Groeten,
Jan en Petra de vormer