jeroen van die30 augustus werd de finale van de Havenzicht zomeravond ranking gespeeld. 26 deelnemers hadden zich geplaatst maar omdat er 2 afmeldingen waren konden we precies met 6 poules van 4 starten. In de poules waren het John Cramer, Dennis Zijdemans, Danny Mak, Jeroen van Die, Stefano van Engelen en Marco Los die als poulewinnaar de WR in gingen. Na een bye moest John zijn meerdere erkennen in Jeroen van Die. Daarna was het Stefano die verloor van Jeroen en Jeroen plaatste zich hiermee voor de finale. Zijn tegenstander hierin werd Marco Los, hij versloeg op zijn weg naar de finale achtereenvolgens Jeroen Mulder en Dennis Zijdemans. In de finale was Jeroen weer/nog steeds scherp en met 5-1 versloeg hij Marco.

In de VR waren het Simon Aupperlee en Ron Willemstein die de finale bereikte, Simon deed dit door Jan Dijksman en in de halve finale Jan de Vormer te verslaan. Ron versloeg Michel Merrelaar, Maurice de Jong en Stanley de Vormer. In deze finale was Het Simon die de lakens uitdeelde en met 4-1 de finale op zijn naam schreef.

Er werd deze avond 1005 euro opgespaard prijzengeld verdeeld onder de deelnemers en iedere deelnemer had prijs, van20 euro voor de nr. laatst oplopend tot 125 voor de winnaar.
Verder word iedereen die heeft meegedaan bedankt voor de gezellige avonden en hopelijk tot volgend jaar,

Groeten, Jan en Petra de Vormer