wilbert van Veen23 augustus en alweer de laatste van 10 toernooien alvorens volgende week het eindtoernooi gegooid word.
Vanavond 24 deelnemers in café Havenzicht wat 6 poules van 4 betekende. Na de poules waren het Wilbert van veen en Stefano van engelen die zich de finale inspeelde. Stefano versloeg achtereenvolgens Jeroen van die, Dennis Zijdemans en Vincent van de Bogaert. Wilbert versloeg op zijn beurt jaap Dijksman, Robert Krijthe en Volan Vaes. In de finale was het Stefano die tot 4-4 nog niet had achter gestaan maar de laatste leg toch aan Wilbert moest laten en zodoende de winst in de finale aan Wilbert moest laten.

In de VR waren het Schier Gouman en Jeroen mulder die de finale speelde. Schier won in de halve finale van Jan de Vormer en Jeroen wist in de halve finale Axel Zwaving te verslaan. Ook dit werd een spannende finale die tot 3-3 gelijk op ging. De laatste leg was echter voor Jeroen en daarmee de winst in de VR.

Met 143 was het Wilbert van veen die de hoogste finish gooide van deze avond en er werden in totaal 10 180ers gegooid waarvan Stefano met 3 de meeste gooide.

Er werd 120 euro aan de pot toegevoegd die daarmee op[ 1005 euro totaal komt en word verdeeld op het finale toernooi van volgende week.

Zoals de stand al laat zien hebben 26 spelers zich geplaatst voor dit toernooi. Er hebben echter 2 spelers afgezegd en zullen we dus met 24 (kijk op dartpromotie voor de 24 namen) aan kunnen vangen volgende week. Daar de namen bekend zijn zullen deze volgende week ingevoerd worden op volgorde van plaatsing op de eindstand van de ranking. De nr. 1 dus als 1e en de nr. 24 als laatste, het programma loot vervolgens de poules en kunnen we om 19.15 uur starten. Kom dus allen op tijd zodat het geen nachtwerk wordt.

Groeten en tot volgende week,
Jan en Petra