jaap dijksman jeroen van dieDonderdag 16 augustus en alweer het voorlaatste toernooi van de café Havenzicht zomeravond cyclus. We waren weer met 21 deelnemers wat 5 poules opleverde met de volgende 5 winnaars; Vincent van de Bogaert, Gertjan van de Ruit, Jeroen van Die, Wilbert van Veen en Wesley Plaisier. Hiervan waren het Jeroen van Die en Wilbert van Veen die de finale bereikte. Jeroen versloeg in de halve finale Wesley en Wilbert won in de andere halve finale van Stefano. In de finale ging het tot 2-2 gelijk op en daarna won Jeroen 3 legs op rij en dus de finale met 5-2.

In de finale van de VR waren het Robert Krijthe en Jaap Dijksman die de finale bereikte. Jaap was deze keer duidelijk de sterkste en won met 4-0. De hoogste finish bleef heel lang op 153 staan door Ron Willemstein maar werd op het eind van de avond nog nipt verbeterd door 154 van Wilbert van Veen. Wilbert gooide ook samen met Jeroen van die de meeste 180ers (beide 3) van de totaal 11 op deze avond.

De pot werd aangevuld tot 885 met nog 1 toernooi te gaan, zodat we op ongeveer 1000 euro uitkomen wat verdeeld gaat worden op het eindtoernooi. Zoals het er nu voorstaat hebben zich 21 deelnemers al geplaatst voor het eindtoernooi. Er kunnen nog diverse spelers bijkomen maar die moeten dan wel het laatste toernooi meespelen om aan de 5 vereiste toernooideelnames te komen.

Tot donderdag 23 augustus op het 10e toernooi