Stefano van Engelen20 deelnemers op de 8e donderdagavond zomer ranking wat 5 poules van 4 opleverde. Jeroen Mulder, Stefano van Engelen, Jeroen van Die, Marco Los en Simon Aupperlee waren de sterkste in hun poule en werden allen poulewinnaar.

Bij de laatste 8 waren het Simon en Jeroen Mulder die als eerste 2 poulewinnaars tegen elkaar moesten en Jeroen toonde zich de sterkste. Daarna verloor Jeroen van Marco Los en Marco plaatste zich als eerste voor de finale.

In de finale trof hij Stefano van Engelen. Die had op zijn beurt afgerekend met Jeroen van Die en Stanley de Vormer. De finale ging tot 2-2 gelijk op en toen moest Marco afhaken omdat de tripels niet meer vielen. Stefano maakte er 5-2 van en behaalde daarmee de toernooi zege.

In de VR was het Vincent van de Bogaert die de lakens uitdeelde. In de finale was Robert Krijthe zijn tegenstander maar ook Robert was deze avond niet opgewassen tegen Vincent die de finale wist te winnen en met 4-0 de VR op zijn naam schreef.

Er werden 7 180ers gegooid en Vincent en Stefano gooide er met beide 2 de meeste. De hoogste finish werd gegooid door Stefano met 144. De prijzenpot werd aangevuld met 100 euro en staat nu op 785 euro met nog 2 toernooien te gaan alvorens het eindtoernooi word gespeeld.

Groeten, Jan en Petra de vormer