wesley blonde schone21 deelnemers op het 7e zomer ranking toernooi in café Havenzicht wat 4 poules van e en 1 van 5 opleverde. Wesley Plaisier, Jeroen van Die, Stefano van Engelen, Dennis Zijdemans en Danny Mak waren de sterkste in hun poule en werden poule winnaar.

Bij de laatste 8 waren het Danny en Dennis die als eerste poulewinnaars tegen elkaar moesten en Dennis toonde zich in deze partij de sterkste. Daarna versloeg Dennis Wilbert van Veen en stond daarmee in de finale. In de finale trof hij Wesley Plaisier die eerder had afgerekend mat Stanley de Vormer en Jeroen van Die. De finale werd een eenzijdige 5-0 overwinning voor Wesley die daarmee het 7e toernooi op zijn naam schreef.

In de verliezerronde was het Marco Los die de lakens uitdeelde. Marco eindigde als 3e in zijn poule achter Jeroen en Wilbert maar liet in de verliezerronde niets liggen voor zijn tegenstanders. In de finale was Robert Krijthe zijn tegenstander. Hierin was Marco toch net wat scherper en met 4-2 schreef hij dan ook de verliezerronde op zijn naam.

Er werden ditmaal 13 180ers gegooid waarvan Stefano van Engelen er met 4 stuks de meeste voor zijn rekening nam. De hoogste finish werd met 120 gegooid door Dennis Zijdemans.

De prijzenpot werd met 105 euro aangevuld en deze staat nu op 680 euro. Met nog 3 toernooien te gaan voor het eindtoernooi wordt gespeeld. Tot 9 augustus op het 8e toernooi met hopelijk ditmaal weer normale temperaturen.

Groeten,
Jan en Petra de Vormer.